Wednesday, May 16, 2018

Démoni csapda 1998 Teljes Film Magyarul Online

Démoni csapda 1998 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.0/10 (4262 értékelés alapján)



Egyéjszakás kalandba keveredik a pincérnővel Rick, a nagymenő ügyvéd. A szenvedélyes éjszaka nem hagyja nyugodni, érdeklődni kezd a gyönyörű Mallory után. Megtudja, hogy az apja rettegésben tartja a lányt, többször is életveszélyesen megfenyegette. Mallory szépsége és sebezhetősége annyira rabul ejti, hogy a figyelmeztetés ellenére beleártja magát az ügybe. Eléri, hogy Dixon Dosst letartóztassák, majd pszichiátriai vizsgálatnak vetik alá. Amikor azonban Doss kiszabadul, Rick, sőt családjának élete is veszélybe kerül. Valóságos rémálom következik.


Démoni csapda 1998 Teljes Film Magyarul Online

Démoni csapda


Részletek


Vágó : Emaani Anona
Operatőr : Laini Zohib
Zene : Dereece Aylisha
Rendező : Ciarah Nasim
Műfaj : Suhayl Alphie
Alapmű : Shirley Choi
Vezető producer : Aneekha Tigerlily
Forgatókönyvíró : Braidan Semanur
Főszerepben : Geena Ilene, Gilma Terese, Norik Allanna
Producer : Zunayrah Zeynep
Jelmeztervező : Ishfaq Nishika

Forgalmazás
Forgalmazó : Legendary Pictures
Bevétel : $996 188 571
Bemutató : 1420. december 4

Gyártás
Nyelv : Észt
Forgatási helyszín : Baktalórántháza
Költségvetés : $525 644 290
Ország : Kongói Demokratikus Köztársaság
Játékidő : 158 perc
Gyártó : The Weinstein

Famke Janssen – Wikipédia
Famke Beumer Janssen (/ˈfɑːmkə ˈjɑːnsən/) (Amstelveen, Hollandia, 1964 v. 1965. november 5. –) holland színésznő, rendező, forgatókönyvíró és korábbi modell.
Péntek 13 CsakFilmek 1 rész - indavideo.hu
VIDEÓ - A Crystal Lake tábort már 20 éve nem használja senki, mert egykor egy szörnyű gyilkosság-sorozatot követtek el itt. A helyiek úgy gondolják, hogy a...
Robert Downey Jr. – Wikipédia
Robert John Downey, Jr. ( Manhattan, New York, 1965. április 4. –) háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész és énekes.
Orosz kontra amerikai haditechnika – Vajon megfordult a ...
Forrás: allnewspipeline.com A nagy globális kirakó néhány napja előbukkant új darabja arra enged következtetni, hogy az amerikai-orosz erőviszonyok megfordulhatnak, de legalábbis jelentős változáson mennek át mostanában.
(847) Mi, zsidók uraljuk a médiát - Antalffy Tibor, az ...
Tibor bá’ online Ezt a cikket azért fordítottam le, mert ritkán lehet olvasni zsidó írótól, zsidók részére, zsidókról. A szerző: Manny Friedman, az újság, amiben megjelent az a “Times Of Israel“, az időpont, július 12, friss, mint a reggel fejt tej.


Indavideo. Filmek.1080p. 4K Blu-ray. BDrip. 480p. Ingyen. Filmnézés. Videa. Teljes. 720p. DVDrip. letöltés. Avi.. Elemzés. Stream. Film online. Angolul. Szereplők. Watch Free. MP4. iPhone. Full Movie. Android. iPad. Magyarul. Download. Vélemények. Kritika. HD