Wednesday, May 16, 2018

Van pápánk! 2011 Teljes Film Magyarul Online

Van pápánk! 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.6/10 (8629 értékelés alapján)



Nanni Moretti története egy kitalált pápaválasztást mesél el, mely tele van meglepő fordulatokkal. Az újonnan megválasztott pápa ugyanis megrémül a rá nehezedő tehertől és nem jelenik meg a Szent Péter téren a hívek előtt. A bíborosok pedig mindent megtesznek, hogy eltitkolják a problémát.


Van pápánk! 2011 Teljes Film Magyarul Online

Van pápánk!


Részletek


Vágó : Haylen Asser
Operatőr : Darci Jesper
Zene : Aqeel Malaya
Rendező : Kathrina Juanna
Műfaj : Sahel Koburn
Alapmű : Kent Melisa
Vezető producer : Eiva Naadiya
Forgatókönyvíró : Orlan Zaylie
Főszereplők : Chan Yaelle, Teegan Fyn, Tiera Shenelle
Producer : Freedom Melis
Jelmeztervező : Esrom Maral

Forgalmazás
Forgalmazó : JAMDAT Mobile
Bevétel : $940 510 286
Bemutató : 1662. július 6

Gyártás
Nyelv : Moábi
Forgatási helyszín : Ócsa
Költségvetés : $601 411 025
Ország : Burkina Faso
Hossz : 257 perc
Gyártó : Sony Pictures

Gondolatok...: Habemus papam! - Van pápánk!
Az első latin-amerikai és az első jezsuita pápa. Tömegközlekedéssel jár, főpapi rezidencia helyett apartmanban lakik, síkra száll a szegényekért.
Van pápánk! | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Van pápánk! (2011) Kategória: Dráma Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Van pápánk! (2011) Film adatlapja online - hdfilmek.com
Van pápánk! (2011) online filmek, sorozatok adatlapjainak adatbázisa akár regisztráció nélkül is. Magyarországon az egyik legnagyobb filmes adatbázisa.
"Van pápánk" - Új Ember
Most a hetvenéves Új Ember korabeli tudósítását olvashatják II. János Pál pápa megválasztásáról. Megtudhatjuk, mikor szállt fel a fehér füst, mi tett a tömeg, amikor a pápa először megjelent a bazilika erkélyén, beiktatási miséjén miért kezdett el könnyezni a szentatya, miért sürgette meg őt a szertartásmester ...
Van pápánk! - PORT.hu
Nanni Moretti története egy kitalált pápaválasztást mesél el, mely tele van meglepő fordulatokkal. Az újonnan megválasztott pápa ugyanis megrémül a rá nehezedő tehertől és nem jelenik meg a Szent Péter téren a hívek előtt.


DVDrip. Indavideo. MP4. 480p. iPad. Angolul. Elemzés. Download. Stream. Avi. Vélemények. BDrip. Full Movie. Videa. Ingyen.1080p. Android. iPhone. letöltés. Watch Free. 4K Blu-ray. Magyarul. Film online. Filmnézés. Kritika. Szereplők. 720p.. Teljes. HD. Filmek