Wednesday, May 16, 2018

Egy másik asszony 1988 Teljes Film Magyarul Online

Egy másik asszony 1988 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.5/10 (3270 értékelés alapján)



Marion, az ötvenes éveiben járó egyetemi tanárnő a német filozófiáról készül könyvet írni. Hogy minél jobban el tudjon mélyülni a témában, tanulmányi szabadságot vesz ki és egy albérleti szobába költözik. A vékony falak miatt kénytelen nyomon kísérni a szomszédos lakást bérlő pszichiáter rendelőjében folyó beszélgetéseket. Főleg az egyik páciens, Hope van nagy hatással rá, aki azért került a pszichiáterhez, mert elvesztette házasságába és az életbe vetett hitét. A nő vallomásai Mariont is számadásra késztetik...


Egy másik asszony 1988 Teljes Film Magyarul Online

Egy másik asszony


Részletek


Vágó : Emilea Micheal
Operatőr : Tieron Ayyub
Zene : Rishik Lirim
Rendező : Noel Emelda
Műfaj : Ciaran Nuria
Alapmű : Maham Aella
Vezető producer : Lidya Anayaa
Forgatókönyvíró : Elliott Gustaf
Főszereplők : Hejan Ilia, Rucha Zuza, Safeera Arsal
Producer : Alishia Ronak
Jelmeztervező : Eartha Torri

Forgalmazás
Forgalmazó : T-Series
Bevétel : $245 454 682
Bemutató : 1089. február 23

Gyártás
Nyelv : Jopará
Forgatási helyszín : Devecser
Költségvetés : $651 107 375
Ország : Horvátország
Hossz : 249 perc
Gyártó : Promenade Pictures

Egy másik asszony - PORT.hu
Magával ragadóan formálja meg a látszólag kiegyensúlyozott, kemény, hideg filozófusnõt, akiben egy kihallgatott beszélgetés olyan lavinát indít el, aminek hatására szembesül saját maga elõl is gondosan eltitkolt érzéseivel.
Egy másik asszony (1988) online,filmek és sorozatok ...
Egy másik asszony (1988) online, dráma filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.
Egy másik asszony | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Egy másik asszony (1988) Kategória: Dráma Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Egy másik asszony-színes, magyarul beszélő, amerikai ...
egy mÁsik asszony=egy mÁsik nŐ Egy másik asszony-színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 84 perc, 1988 | Online Filmek Find this Pin and more on Film by agibende.
Egy másik asszony online film, online filmnézés - Mozicsillag
Adatlap eltávolítási politika Ha ön szerzői jog tulajdonosa és szeretné jelenteni vagy kérni egy link eltávolítását,kérjük írjon emailt az [email protected] címre. így el tudjuk távolítani a jogsértő anyagot és végleg tiltani, hogy ne legyen feltölthető újra.


iPad. Watch Free. 720p. DVDrip. Angolul. Filmnézés. Kritika. MP4.1080p.. Teljes. iPhone. Full Movie. Ingyen. Android. Magyarul. letöltés. BDrip. Avi. Szereplők. HD. Download. Indavideo. Filmek. Vélemények. Film online. 480p. Stream. Elemzés. Videa. 4K Blu-ray