Tuesday, March 6, 2018

Mesék a kriptából: Démon lovag 1995 Teljes Film Magyarul Online

Mesék a kriptából: Démon lovag 1995 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.5/10 (7455 értékelés alapján)



Az ördögi Gyűjtő állandóan a vándormadár Brayker nyomában van, mivel meg akar szerezni tőle egy kulcsot. Nem közönséges kulcsról van persze szó, hanem arról, amivel meg lehet akadályozni, hogy a sötétség erői kijussanak a kriptából. A keresés során a Gyűjtő megidéz egy csapat halottat, s hívására azok felbukkannak a mélyhűtőből, hiszen még nem temették el őket. A galád gyülekezet egy lerobbant hotel szállóvendégeit akarja hatalmába keríteni, de azok nem hagyják magukat. Megfelelő mennyiségű vérrel, automata fegyverekkel, meg némi józanésszel felszerelkezve az erősakaratú (és gyomrú) Jeryline segítségével megkísérlik megsemmisíteni a pokol ármádiáját.


Mesék a kriptából: Démon lovag 1995 Teljes Film Magyarul Online

Mesék a kriptából: Démon lovag


Részletek


Vágó : Nitin Aljawharah
Operatőr : Samm Livia
Zene : Anfal Annia
Rendező : Javin Sharmila
Műfaj : Glennis Yixin
Alapmű : Avy Adah
Vezető producer : Safian Firoza
Forgatókönyvíró : Brodan Mahwish
Főszereplők : Rafaela Avyukth, Sonay Ambreen, Malina Coleton
Producer : Assan Yissochor
Jelmeztervező : Pearce Chinedu

Forgalmazás
Forgalmazó : Alphabet Inc.
Bevétel : $301 885 186
Bemutató : 1112. április 22

Gyártás
Nyelv : Nganaszan
Forgatási helyszín : Visegrád
Költségvetés : $520 994 234
Ország : Madagaszkár
Játékidő : 259 perc
Gyártó : Premium Picture

Mesék a kriptából: Démon lovag online film - filmezek.com
Mesék a kriptából: Démon lovag (1995) Tales from the Crypt: Demon Knight Kategória: Akció, Fantasy, Horror. Az ördögi Gyűjtő állandóan a vándormadár Brayker nyomában van, mivel meg akar szerezni tőle egy kulcsot.
Mesék a kriptából: Démon lovag online letöltés, online ...
Mesék a kriptából: Démon lovag online film és letöltés. Teljes online filmek, azonnal várakozás nélkül, kiváló minőségben.
Mesék a kriptából - Démonlovag | Online-Filmek.me Filmek ...
Mesék a kriptából - Démonlovag (1995) Kategória: Horror Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Mesék a kriptából: Démon lovag (1995) | Teljes filmadatlap ...
A Mesék a kriptából: Démon lovag című horrorban a Gyűjtő szeretne megszerezni egy kulcsot Braykertől. A kulcs arra szolgál, hogy a sötétség erői ne jussanak ki sírjukból. Célja érdekében a Gyűjtő megidéz egy csapat halottat, akik egy lerobban hotel lakóit célozzák meg, ám a vendégek felveszik a kesztyűt az élőhalott sereggel szemben.
Mesék a kriptából: Démon lovag | Online filmek - Mozi.ma
Az ördögi Gyűjtő állandóan a vándormadár Brayker nyomában van, mivel meg akar szerezni tőle egy kulcsot. Nem közönséges kulcsról van persze szó, hanem...


Vélemények. Ingyen. Download. MP4. Watch Free. Angolul. Kritika. Szereplők. Indavideo. Stream.. Android. letöltés. Filmek. Film online. Teljes. 480p. iPad. Avi. Magyarul. BDrip. Videa.1080p. 4K Blu-ray. iPhone. Filmnézés. HD. DVDrip. 720p. Full Movie. Elemzés