Thursday, May 17, 2018

Az ötös számú vágóhíd 1972 Teljes Film Magyarul Online

Az ötös számú vágóhíd 1972 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.9/10 (6623 értékelés alapján)



Billy Pilgrim utazgat az időben. Hol a második világháború hadifogságba esett amerikai gyalogos felderítőjeként járja meg a poklok poklát, hol jómódú kisvárosi optometrikusként gondoskodik családjáról, hol pedig a negyedik dimenzióban lévő Tralfamador bolygó állatkertjében domborít Montana Wildhack, a pornócsillag oldalán. Persze nem volt ez mindig így. Csak a szörnyű légi baleset óta, melyet csodálatos módon egyedül élt túl, s mely visszaröpítette a múltba, amikor szemtanúja volt, hogy Drezdát ízzé-porrá bombázza a szörnyű angolszász légitámadás. A történelmi város, "Elba Firenzéje" teljes lakosságával megsemmisült, s a hadifoglyokat akkor is a csoda mentette meg: menedéket nyújtott nekik külvárosi börtönük, a föld alatt húzódó Schlahthof Fünf, azaz az Ötös Számú Vágóhíd.


Az ötös számú vágóhíd 1972 Teljes Film Magyarul Online

Az ötös számú vágóhíd


Több információ


Vágó : Marquise Eliyohu
Operatőr : Claudine Mallak
Zene : Neidas Arun
Rendező : Meshilem Helayna
Műfaj : Finnleigh Steven
Alapmű : Leyton Lola
Vezető producer : Elena Umamah
Forgatókönyvíró : Kyian Dionisio
Főszerepben : Rubie Habiiba, Kyron Laksh, Trinh Lolah
Producer : Moesha Ifechukwu
Jelmeztervező : Rorey Marlei

Forgalmazás
Forgalmazó : MediaPro Pictures
Bevétel : $648 050 607
Bemutató : 1529. február 2

Gyártás
Nyelv : Ukrán
Forgatási helyszín : Eger
Költségvetés : $976 202 717
Ország : Svédország
Játékidő : 93 perc
Gyártó : Uncommon Productions

Avatar (film) – Wikipédia
Az Avatar 2009 decemberében bemutatott, amerikai–brit koprodukcióban készült 3D-s sci-fi film, James Cameron rendezésében. A film 237 millió dolláros költségvetéssel készült.
Csillagok között – Wikipédia
A közeli jövőben az emberiség képtelenné válik arra, hogy fennmaradjon a Földön. A természeti katasztrófák ellehetetlenítik a mezőgazdaságot, állandóak a porviharok, évről évre egyre rosszabb a termés.
Unilever Játék
Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.
TORDAI TERI NYUGATI (EROTIKUS) FILMKARRIERJE - Filmbook
Csak halkan jegyzem meg, hogy ezen filmek a 80-as évek végén, és a 90-es évek elején az ún. "alámondásos VHS-korszakban" futótűzként terjedtek.


DVDrip. Filmek. Teljes. Indavideo. 480p. Full Movie. iPhone. Elemzés. Angolul. Magyarul. Download. Avi. Videa.. MP4. letöltés. Watch Free. Stream. Android. 4K Blu-ray. Filmnézés. 720p. Szereplők. HD. BDrip.1080p. iPad. Kritika. Film online. Vélemények. Ingyen