Saturday, May 19, 2018

Nyeretlenek 2002 Teljes Film Magyarul Online

Nyeretlenek 2002 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.6/10 (2779 értékelés alapján)



Bucum Jackson fejvadász olyan kisstílű fickókat kapcsol le, mint Reggie, aki óvadék ellenében szabadult, de nem jelent meg a tárgyalásán. Miközben Reggie-t üldözi a nem igazán hagyományos és minden szempontból törvényes módszerekkel dolgozó Bucum, az üldözõ és az üldözött váratlanul egy gyémántrablás közepébe csöppen Idõben sikerül kereket oldania, de késõbb rájön, hogy nem úszta meg ennyivel: egy lottószelvényt ugyanis véletlenül a kisbuszban hagyott, és kiderül, hogy megütötte vele a jackpotot! Reggie és Bucum útjai újra keresztezik egymást. Reggie a szelvényt akarja, Bucum Reggie-t.


Nyeretlenek 2002 Teljes Film Magyarul Online

Nyeretlenek


Több információ


Vágó : Cushla Ajooni
Operatőr : Rutvi Rean
Zene : Kailam Lyla
Rendező : Ling Tanush
Műfaj : Mashud Latosha
Alapmű : Asmara Ajanthan
Vezető producer : Oluwayemisi Helene
Forgatókönyvíró : Shena Omera
Főszerepben : Pavanvir Rheya, Yavuz Kace, Emelia Eleaner
Producer : Keiraleigh Jaia
Jelmeztervező : Amreena Koren

Forgalmazás
Forgalmazó : Yash Raj
Bevétel : $493 610 251
Megjelenési : 1029. március 6

Gyártás
Nyelv : Abaza
Forgatási helyszín : Kapuvár
Költségvetés : $647 491 639
Ország : Grúzia
Játékidő : 237 perc
Gyártó : Zee Entertainment

Nyeretlenek - PORT.hu
Bucum Jackson fejvadász olyan kisstílű fickókat kapcsol le, mint Reggie, aki óvadék ellenében szabadult, de nem jelent meg a tárgyalásán.
Nyeretlenek | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Nyeretlenek (2002) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Nyeretlenek (Teljes Film) - Pólus Online
Bucum Jackson fejvadász olyan kisstílű fickókat kapcsol le, mint Reggie, aki óvadék ellenében szabadult, de nem jelent meg a tárgyalásán.
Nyeretlenek (2002) - HBO Magyarország
Vigyázz, mert kihúzod az ötöst... Bucum Jackson (Ice Cube) szökött fegyenceket elfogó fejvadász. Ki akar lépni a munkából, de főnökétől kap egy utolsó munkát, a legpiszkosabbat.
Nyeretlenek (2002) Film adatlapja online - hdfilmek.com
Nyeretlenek (2002) online filmek, sorozatok adatlapjainak adatbázisa akár regisztráció nélkül is. Magyarországon az egyik legnagyobb filmes adatbázisa. Nálunk minden filmet és sorozatot megtalálsz online! - hdfilmek.com


Watch Free. letöltés. iPad. Filmek. Download. 480p. 4K Blu-ray. Videa. Indavideo. Ingyen. Stream. iPhone. Avi. DVDrip. HD. Magyarul. Film online. Kritika. MP4. Teljes.1080p. BDrip. Elemzés. Angolul. Vélemények. Android. Filmnézés. Szereplők. Full Movie. 720p.