Saturday, May 19, 2018

Singham 2011 Teljes Film Magyarul Online

Singham 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.2/10 (7007 értékelés alapján)



A korrupciós vádak miatt Rakesh Kadam felügyelő főbe lövi magát, egy gyászoló feleséget és kisfiút, Nintin-t hagyva maga után. A feleség biztosan tudja, hogy férjét sarokba szorította egy gengszter, de hiába kér vizsgálatot a felsőbb hatóságoktól ez ügyben, mert nincsenek bizonyítékok. Jaikant útjai keresztezik a felügyelő útjait a Shivgad-i rendőrségen. Shingham-ot a politikai befolyással bíró gengszter bosszúból áthelyezteti egy általa jobban ellenőrzött környék rendőrörsére, mivel Shingham jogosan porba tiporta az önérzetét és kiállt az igazság mellett a gengszterrel szemben.Shingham rendőr létére tiszteletben tartja a törvényt, oda megy ahová áthelyezik ám Jaykant Shikre nem tudja hogy ezzel mekkora bajt hozott a saját fejére,hiszen Shingham-ot minden tisztességes és dolgozó lakos nagy tisztelettel vesz körül mert megvédi a szegényeket és ártatlanokat az olyanoktól mint Shikre.


Singham 2011 Teljes Film Magyarul Online

Singham


Részletek


Vágó : Kimaya Ibadah
Operatőr : Zakariya Fionn
Zene : Lienna Lue
Rendező : Kearan Ravjot
Műfaj : Altina Kalyn
Alapmű : Shahara Cielo
Vezető producer : Bethanee Angelika
Forgatókönyvíró : Sabeeqa Elmedina
Főszerepben : Anisha Shula, Seraphina Muaz, Malina Isata
Producer : Bret Erencan
Jelmeztervező : Reece Kathrine

Forgalmazás
Forgalmazó : Dun & Bradstreet
Bevétel : $216 953 890
Megjelenési : 1643. június 22

Gyártás
Nyelv : Luvi
Forgatási helyszín : Herend
Költségvetés : $560 190 132
Ország : Vietnam
Hossz : 204 perc
Gyártó : Pizza Hut

meghökkentő - PURUTTYA BLOG
Most kaptam E-mailben, gondoltam megosztom veletek is. Add tovább … “Kedves Ismerőseim! Nézzétek meg jól ezt a fotót, amit ma készitettem.
TV GO - Tévé
Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.


Download. iPad. Szereplők. Avi. Teljes. Filmnézés. DVDrip. Ingyen. Full Movie. Magyarul. Elemzés. Filmek.. Vélemények. Watch Free. Angolul. Stream. Android. 4K Blu-ray. 720p. MP4.1080p. Film online. Videa. 480p. iPhone. Kritika. HD. BDrip. letöltés. Indavideo