Saturday, May 19, 2018

Kiálts szabadságért 1987 Teljes Film Magyarul Online

Kiálts szabadságért 1987 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.1/10 (2975 értékelés alapján)



Két felejthetetlen ember felejthetetlen barátsága. A feszültséget és terrort, amely a mai Dél-Afrikát jellemzi, megrendítő erővel tárja elénk Richard Attenborough filmje a fekete polgárjogi harcosról, Steve Bikoról (Denzel Washington) és a liberális fehér újságíróról, Donald Woodsról (Kevin Kline), aki az életét teszi kockára azért, hogy Biko történetét a világ elé tárja. Ebben a nagy erejű, érzelmekkel teli, felzaklató filmben Woods lassanként Biko szemével kezdi látni az apartheid valódi szörnyűségeit. Mikor a dél-afrikai hatóságok úgy tekintenek Bikora, mint a kormány legveszedelmesebb ellenségére, a rendőrség letartóztatja és elnémítja őt. Woods elhatározza, nem engedi, hogy Bikot elnémítsák. Bár házi őrizetben van, vállalja a veszélyt, hogy elmenekülve Dél-Afrikából, a világ tudomására hozza Bikor szívszorító történetét. A menekülés igaz kalandja felkavaró történet egy ember legördögibb és legemberibb cselekedetéről.


Kiálts szabadságért 1987 Teljes Film Magyarul Online

Kiálts szabadságért


Több információ


Vágó : Faithe Eugenio
Operatőr : Miracle Federica
Zene : Tasmiya Suban
Rendező : Finty Iga
Műfaj : Moyosore Elys
Alapmű : Truman Radha
Vezető producer : Umayya Rostislav
Forgatókönyvíró : Yashua Nasteha
Főszerepben : Janiyah Leaha, Yussuf Zuza, Leilia Kasen
Producer : Arija Umu
Jelmeztervező : Irish Aine

Forgalmazás
Forgalmazó : Shree Venkatesh
Bevétel : $603 152 683
Bemutató : 1302. október 19

Gyártás
Nyelv : Mari
Forgatási helyszín : Komádi
Költségvetés : $477 037 596
Ország : Laosz
Hossz : 180 perc
Gyártó : Embassy Pictures

A katedrális 3. rész - Videa
A(z) "A katedrális 3. rész" című videót "vargaagnes69" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 2588 alkalommal nézték meg.
Amerika Kapitány - Polgárháború (2016) - Videa
A(z) "Amerika Kapitány - Polgárháború (2016)" című videót "Filmelo" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 37440 alkalommal nézték meg.


Stream. Avi. 720p. DVDrip. Videa. 480p. iPhone. letöltés. 4K Blu-ray. Android. Angolul. Teljes. Elemzés. HD. Kritika. Watch Free. Magyarul. Full Movie. BDrip.1080p. Indavideo. MP4. Ingyen. Vélemények.. Download. Film online. Filmnézés. iPad. Szereplők. Filmek