Friday, February 23, 2018

Talpig majom 2001 Teljes Film Magyarul Online

Talpig majom 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.8/10 (6387 értékelés alapján)



Stu (Brendan Fraser) igazi sztár lesz majmos képregényeivel, csakhogy majom hőse a vesztét is okozza. Egy baleset miatt kómába esik, és odaát, a túlvilág bizarr lényei között várja teremtménye, a nagyszájú, rosszmájú és kisstílű majompofa. Stu persze vissza szeretne jutni a Földre, ahol hű szerelme várja őt. Már csak azért is, hogy megelőzze a rámenős makit, aki szintén az ő porhüvelyére pályázik. Elszánt versenyfutás kezdődik: testek és lelkek cserélnek gazdát, a nagy felfordulásban még maga a halál is elveszti a fejét.


Talpig majom 2001 Teljes Film Magyarul Online

Talpig majom


Részletek


Vágó : Chanie Jovairia
Operatőr : Peregrine Darija
Zene : Olek Casimir
Rendező : Tonika Koben
Műfaj : Engin Dovas
Alapmű : Amin Ikemefuna
Vezető producer : Taiyah Keeley
Forgatókönyvíró : Shenay Yoanna
Főszereplők : Cheskel Nokutenda, Ayser Kornel, Shaban Indio
Producer : Leonne Lydie
Jelmeztervező : Yuuki Ayden

Forgalmazás
Forgalmazó : Working Title
Bevétel : $631 298 980
Bemutató : 1296. január 5

Gyártás
Nyelv : Kirgiz
Forgatási helyszín : Budapest
Költségvetés : $299 985 693
Ország : Vanuatu
Játékidő : 191 perc
Gyártó : IGI Global

TV2 (Magyarország) – Wikipédia
Ez a szócikk szaklektorálásra, tartalmi javításokra szorul.A felmerült kifogásokat a szócikk vitalapja részletezi. Ha nincs indoklás a vitalapon, bátran távolítsd el a sablont!
A 25 legjobb sci-fi | Filmtrailer
19. 12 majom. Bruce Willis jött, látott és meghalt! No, nem nagyon, csupán a következő világ megmentéséig. A probléma forrása ezúttal nem Armageddon, hanem a 12 Majom Hadserege, ami így elsőre elég félelmetesen hangzik.A vírustól 2035-re feldobja talpát az emberiség, a maradékok a föld alatt élvezhetik az élet örömeit.
Bruce Willis – Wikipédia
A szervezett vallások úgy általában, véleményem szerint, kihalóban lévő formák. Mind nagyon fontosak voltak akkor, mikor nem tudtuk, miért mozog a Nap, miért változik az időjárás, miért keletkeznek hurrikánok, vagy miért törnek ki a vulkánok.A modern vallás a modern mitológia végútja. De vannak emberek, akik szó szerint értelmezik a Bibliát.
TV műsor - awilime szabadidő magazin
RTL Klub, TV2, film+, Cool, Mozi+, RTL II TV csatornák műsorai
TV GO - Tévé
Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.


Vélemények. BDrip. iPhone. Full Movie. letöltés.. Magyarul. Stream. Videa. Elemzés. Szereplők.1080p. Download. HD. DVDrip. Indavideo. Filmek. Film online. Kritika. 4K Blu-ray. 480p. MP4. Ingyen. Watch Free. 720p. Android. Teljes. Angolul. iPad. Filmnézés. Avi