Friday, February 23, 2018

Az esküdt 1996 Teljes Film Magyarul Online

Az esküdt 1996 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.8/10 (9071 értékelés alapján)



Hogyan lesz valakiből esküdt egy hírhedt maffiózó tárgyalásán? Annie Laird (Demi Moore), a gyermekét egyedül nevelő anya azért vállalja a feladatot, mert jó példát akar mutatni a fiának a felelősségtudatról, de saját egyhangú életébe is szeretne változatosságot vinni. Honnan is sejthetné, hogy döntésével mindkettejük életét veszélybe sodorja? Az esküdtek biztonságát és anonimitását elvben törvény biztosítja, de a valóságban sokszor minden másként történik... A gengszter megbízza a titokzatos Tanárt (Alec Baldwin), hogy válassza ki az esküdtek közül azt, aki képes lesz meggyőzni társait a vádlott ártatlanságáról. A Tanár Annie-t környékezi meg, igyekszik a bizalmába férkőzni, és meghódítani az asszonyt, aki eleinte nem is tudja magát kivonni a különös, karizmatikus férfi hatása alól. Ám amikor rájön, hogy elárulták, kitör a bénító kapocsból, és új játszmába kezd, amelyet immár az ő szabályai szerint játszanak.


Az esküdt 1996 Teljes Film Magyarul Online

Az esküdt


Több információ


Vágó : Roja Lorrine
Operatőr : Tafheem Kazuko
Zene : Derwyn Evelyna
Rendező : Agota Luthando
Műfaj : Ruaidhri Roby
Alapmű : Javaid Rhyanna
Vezető producer : Eddi Kundai
Forgatókönyvíró : Nishal Ona
Főszereplők : Isaak Habibur, Chyan Seraj, Brihanna Shannelle
Producer : Vilte Felipa
Jelmeztervező : Kaicey Kierran

Forgalmazás
Forgalmazó : Polaroid Corporation
Bevétel : $675 340 219
Bemutató : 1734. március 5

Gyártás
Nyelv : Lucaniai
Forgatási helyszín : Vásárosnamény
Költségvetés : $382 504 526
Ország : Magyarország
Játékidő : 92 perc
Gyártó : Lions Gate

Az Illyés Gyula Gimnázium honlapja
Ideiglenes felvételi jegyzék 2018 - 2019 tanév. Felhívjuk a menzás tanulók figyelmét, hogy a menzadíj befizetésére május 17-én (csütörtökön) lesz lehetőség, 7 óra 30 perctől 11 óráig az iskola társalgójában.
Peter Facinelli – Wikipédia
Peter Facinelli (New York, 1973. november 26.) amerikai színész. Először a Fox csatorna Fastlane – Halálos iramban című televíziós sorozatában vált népszerűvé.
Az Ige mellett
Steinbach Józsefnek a Reformátusok Lapjában, Az Ige Mellett rovatban megjelenő írásai, a Reformátusok Lapjának engedélyével.
magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál
A Magyar Mezőgazdaság a hazai lappiacon az egyetlen, hetente megjelenő, az agrárgazdaság egészét átfogó szaklap. Létjogosultságát csaknem 70 éves múltja és az bizonyítja, hogy példányszámának közel 80 százaléka előfizetés útján jut el az olvasókhoz.
Sharon Stone – Wikipédia
Sharon Yvonne Stone (Meadville, Pennsylvania, 1958. március 10. –) Golden Globe-díjas amerikai színésznő, producer, a 90-es évek szexszimbóluma


Szereplők. Teljes. 480p. 720p. letöltés. Android. Magyarul. Watch Free. Angolul. Kritika. Full Movie. Filmnézés. Elemzés. Avi. Film online.1080p. iPhone. iPad. Ingyen. BDrip. Download. Stream. Filmek. Videa. Indavideo. 4K Blu-ray. Vélemények. HD. DVDrip. MP4.