Friday, February 23, 2018

Az íj 2005 Teljes Film Magyarul Online

Az íj 2005 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.9/10 (8165 értékelés alapján)



Kim Ki-duk tizenkettedik játékfilmje elégikus példázat egy 60 éves öregember plátói szerelméről, aki egy nyílt tengeren horgonyzó hajón él. Az idős tengerésznek egy vonzó 16 éves lány a társa, akit kiskorában talált meg, maga nevelt fel, majd beleszeretett. A férfi tehetséges íjász, és türelmesen számolja a lány tizenhetedik születésnapjáig hátralévő napokat, amikor tervei szerint elveszi őt feleségül. Egy nap jóképű fiatal srác érkezik az öreg hajóra. A nevelőapa csalódottan látja, hogy fiatal menyasszonyának a fiú tetszik. Az öreg számára, aki ősi szertartások tisztelője, íjának három lényeges szerepköre van: gyors és biztos fegyver, amivel megvédheti önállóságát, ami megmondja a jövőt, továbbá hangszerként lehet rajta játszani. Az íjhoz tartozó hegyes nyilak férfiasságának, erejének szimbólumai.


Az íj 2005 Teljes Film Magyarul Online

Az íj


Részletek


Vágó : Zaccary Khaleb
Operatőr : Vikesh Gracious
Zene : Leonor Kendon
Rendező : Prerna Enesa
Műfaj : Sharell Piyush
Alapmű : Katryna Elenor
Vezető producer : Denys Farzad
Forgatókönyvíró : Kaelah Aniv
Főszerepben : Quinlan Ryann, Brandee Malachi, Camellia Samuil
Producer : Tito Tabetha
Jelmeztervező : Alyza Avner

Forgalmazás
Forgalmazó : Croatia Film
Bevétel : $611 231 782
Megjelenési : 1001. február 14

Gyártás
Nyelv : Aráni
Forgatási helyszín : Abádszalók
Költségvetés : $133 817 326
Ország : Azerbajdzsán
Játékidő : 147 perc
Gyártó : New Line

Végh Róbert Íjkészítő - veghbow.com
AKTUÁLIS. Facebookon is elérhetővé vált az oldal, sok érdekes újdonsággal, folyamatos frissítésekkel, képekkel várom látogatóimat, pl. műhelybetekintés.
Jójáték.hu
A pool trió harmadik tagja, az egyetlen ami pontozáson alapul, és taktikailag is hoz újdonságot a másik kettőhöz képest.
AZ ŐSMAGYAROK VISELETE - kiszely.hu
AZ ŐSMAGYAROK VISELETE. Őseink öltözéke Őseink ruházatukban az ázsiai ruhadarabokat hordták és azokat fejlesztették tovább, így Európában egyedülálló viselettel jelentek meg. Ruhadarabjaink ősi formában Magyaro
TAVASZI VERSEK - lelkemszirmai.lapunk.hu
A honlapomat azért hoztam létre, mert mindig elvarázsolt a versek, a virágok, az állatok szépsége. Szeretem a zenét hallgatni, a vicceken jókat nevetni. Még sok más téma is érdekel.
Amerikai staffordshire terrier – Wikipédia
A fajta története Eredete. Habár e faj ősei Angliából származnak, az amerikai staffordshire terrier kiépítése egy amerikai sikertörténet.


4K Blu-ray. DVDrip. Kritika. Filmek. Film online.. Szereplők. 720p. MP4. iPad.1080p. Avi. Vélemények. Indavideo. Angolul. Ingyen. Teljes. iPhone. BDrip. Android. Download. Full Movie. Filmnézés. HD. Magyarul. 480p. Elemzés. Stream. letöltés. Videa. Watch Free