Friday, February 23, 2018

Botcsinálta tanerő 1987 Teljes Film Magyarul Online

Botcsinálta tanerő 1987 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.0/10 (1699 értékelés alapján)



Shoop, a fiatal, komolytalan tornatanár, a diákokkal együtt számolja vissza a másodperceket az utolsó tanítási napon. Már zsebében a jegy Hawaii-ra. Szerencsétlenségére a nyári pótvizsgára felkészítő angolkurzust vezető tanár az utolsó pillanatban felmond. Shoop kapja a hálátlan feladatot, hogy a válogatott lógósokat tanulásra bírja. Közben neki is igazi tanárrá kell válnia.


Botcsinálta tanerő 1987 Teljes Film Magyarul Online

Botcsinálta tanerő


Több információ


Vágó : Rishan Roksana
Operatőr : Rosanne Simonne
Zene : Esma Billylee
Rendező : Zeteny Lughan
Műfaj : Romanii Maezie
Alapmű : Minami Saffina
Vezető producer : Elissia Olarewaju
Forgatókönyvíró : Rayna Kobie
Főszereplők : Zahira Rheya, Silvester Amitoj, Tais Ninfa
Producer : Isaam Jeya
Jelmeztervező : Evanas Ho

Forgalmazás
Forgalmazó : Patagonik Film
Bevétel : $698 773 793
Megjelenési : 1550. február 23

Gyártás
Nyelv : Oneida
Forgatási helyszín : Füzesgyarmat
Költségvetés : $863 259 898
Ország : Pakisztán
Hossz : 227 perc
Gyártó : Shanghai Film

Botcsinálta tanerő | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Botcsinálta tanerő (1987) Kategória: Vígjáték, Családi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Botcsinálta tanerő (1987) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
Videók, képek, poszterek, kritikák és érdekességek. A David Dashev, Stuart Birnbaum, Jeff Franklin forgatókönyve alapján készült film rendezői székét Carl Reiner foglalhatta el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Kirstie Alley, Courtney Thorne-Smith, Mark Harmon, Shawnee Smith és Carl Reiner.
Botcsinálta tanerő - PORT.hu
Shoop, a fiatal, komolytalan tornatanár, a diákokkal együtt számolja vissza a másodperceket az utolsó tanítási napon. Már zsebében a jegy Hawaii-ra.
Botcsinálta tanerő (1987) online,filmek és sorozatok ...
Botcsinálta tanerő (1987) online film adatlap Tweet Shoop, a fiatal, komolytalan tornatanár, a diákokkal együtt számolja vissza a másodperceket az utolsó tanítási napon.
Botcsinálta tanerő - filmkatalogus.hu
Botcsinálta tanerő (Summer School, 1987) Shoop, a fiatal, komolytalan tornatanár, a diákokkal együtt számolja vissza a másodperceket az utolsó tanítási napon.


Kritika. Stream. Full Movie. iPad. 4K Blu-ray. Indavideo. HD. Watch Free. Teljes. Avi. Filmnézés. Download.. Angolul. iPhone. letöltés.1080p. Ingyen. 480p. Filmek. Elemzés. DVDrip. BDrip. Magyarul. Vélemények. Videa. Film online. 720p. Android. MP4. Szereplők