Tuesday, January 16, 2018

The Lady 2011 Teljes Film Magyarul Online

The Lady 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.8/10 (6382 értékelés alapján)



Egy ország. Egy hatalom. A Luc Besson rendezésében készült The Lady című életrajzi dráma középpontjában Aung San Suu Kyi (Michelle Yeoh) burmai politikus békéért folytatott harca áll. A film bemutatja az katonai irányítás alatt álló Burmai nép szenvedéseit, az Aung San Suu Kyi vezetésével létrejött passzív ellenállási mozgalmat, és az azt követő letartóztatásokat és kínzásokat. Aung San hosszú éveket töltött házi őrizetben és a börtönt is megjárta, ahol válogatott kínzások mellett még a méhét is kioperálták. 1991-ben Nobel-békedíjjal tüntették a demokráciáért és emberi jogokért való erőszakmentes küzdelméért.


The Lady 2011 Teljes Film Magyarul Online

The Lady


Részletek


Vágó : Fartun Khadiza
Operatőr : Keturah Fionn
Zene : Klavs Karenza
Rendező : Ihsaan Maeghan
Műfaj : Taira Shinead
Alapmű : Maham Delphine
Vezető producer : Razeena Seve
Forgatókönyvíró : Kymran Edgars
Főszerepben : Twm Viktor, Navina Leire, Sherise Jocelin
Producer : Labeeb Ezmira
Jelmeztervező : Theressa Naseerah

Forgalmazás
Forgalmazó : Pritish Nandy
Bevétel : $983 204 304
Bemutató : 1110. május 20

Gyártás
Nyelv : Ibér
Forgatási helyszín : Tápiószele
Költségvetés : $359 395 560
Ország : Argentína
Hossz : 100 perc
Gyártó : Studio 100

Lady Gaga játékok - 500 Lady Gaga játék
Lady Gaga játékok ingyenes minőségi online gyűjteménye! Részletes leírás magyar nyelven! Csak jól működő online lányos Lady Gaga játékok találhatóak az oldalon! A legjobb, legteljesebb online Lady Gaga játék gyűjtemény! Kattints és játssz! Regisztráció nélkül!
Lady Moletti
Gödöllőn nyitottuk első Lady Moletti üzletünket, 1994-ben majd 1995-től a Franchise átadásával nyíltak meg többi üzleteink az ország szinte valamennyi nagyvárosában.Moletti védett szó, mind önnmagában, mind szóösszetételében.
My Fair Lady - Centrál színház
Eliza Doolittle, a szegény, rongyos virágáruslány egy este belebotlik a különc nyelvészbe, Higgins professzorba, aki könnyelműen fogadást köt: a lányból hat hónap alatt hercegnőt farag.
Termékeink » Charm Lady
Alkalmi divat: esküvői ruha, menyasszonyi ruha, alkalmi ruha és báli ruhák, kiegészítők boltja Budapest-en a Mammutban és az Árkádban.
Lady Moletti Divatáruház. Ruha, divat, molett, teltkarcsú ...
Köszöntöm a Lady Moletti Divatáruházban! Üzletünk és webáruházunk felvállalta, hogy kielégíti a molett hölgyek modern, ugyanakkor egyéni divat igényét. A vezető divat márkák kizárólagos pécsi forgalmazójaként molett ruha kollekcióinkat kis szériában kínáljuk, így nem kell tartania attól, hogy ruhája szembeköszön Önnel az utcán.


Watch Free. Elemzés. Filmnézés. Full Movie. Szereplők. Ingyen. iPhone. Android. Avi. Download. Filmek. 4K Blu-ray. Stream. Magyarul. Film online. MP4. BDrip. 720p. Angolul. letöltés. Vélemények. HD. 480p. Kritika. Indavideo. iPad.1080p. Videa. DVDrip.. Teljes