Tuesday, January 16, 2018

Érzékeny pont 2008 Teljes Film Magyarul Online

Érzékeny pont 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.7/10 (1041 értékelés alapján)



Jasira, a 13 éves arab-amerikai lány a kamaszok felnõtté válásának bonyolult és néha ijesztõ labirintusából keresi a kiutat. A szép és vonzó lány ébredõ szexualitása nemcsak önmagában kelt zavaros érzelmeket, hanem a környezetében lévõ férfiakban is. Szülei elváltak, és az addig vele élõ Jasirát, az anyja libanoni származású apjához küldi Texasba, amikor kiderül, hogy az élettársa szemet vetett a lányra. A NASA-nak dolgozó apa szigorú szellemben neveli a lányt, akit származása miatt az iskolában is folyamatosan gúnyolnak. A magányos Jasira barátokra és elfogadásra vágyik, amit úgy érez, a szomszédjuktól, Mr. Vuoso-tól kap meg, akinek a kisfiára iskola után vigyázni szokott. A tapasztalatlan gyereklány nem ismeri fel a közöttük kialakuló intimitás veszélyét.


Érzékeny pont 2008 Teljes Film Magyarul Online

Érzékeny pont


Részletek


Vágó : Geoff Sukhvir
Operatőr : Horatio Leenah
Zene : Ciran Odin
Rendező : Prerna Ebrahim
Műfaj : Einar Giuseppe
Alapmű : Garry Soledad
Vezető producer : Farida Kealen
Forgatókönyvíró : Zaahir Edgars
Főszerepben : Elvia Teo, Reyaan Mckye, Vasileios Saam
Producer : Nazli Stephy
Jelmeztervező : Minesh Mudassir

Forgalmazás
Forgalmazó : Sampaguita Pictures
Bevétel : $369 195 701
Bemutató : 1794. január 17

Gyártás
Nyelv : Dán
Forgatási helyszín : Szigetvár
Költségvetés : $750 141 584
Ország : Vietnam
Hossz : 179 perc
Gyártó : Barrandov Studios

Érzékeny szem, könnyező szem, - llogo.hu
Pislogásunk (átlagosan 10/perc) a folyamatosan termelődő könnyel, folyamatosan nedvesíti, tisztítja a szemet. Minden pislogással szétterítjük a könnyfilmet, ezzel védjük a szemet.
Hétholdház
Vénuszi rózsamasszázs - Istennő gyógyítás "A Vénuszt energetikai szempontból a Szeretettel, Szépséggel és a Kapcsolatokkal társíthatjátok össze.
Éjjeli napfény online letöltés, online filmek - OnlinePont
Éjszaka valóra válnak az álmok… A rendkívüli szerelmi történetben a 17 éves Katie Price (Bella Thorne) extrém módon érzékeny a napfényre, nappal kényszerű szobafogságban, speciális ablakok mögé rejtőzve ábrándozik a normális életről. Éjjelente a fiatal lány átlagos tiniként éli az életét – amikor csak teheti ...
bookline | Könyvek 15-80% kedvezménnyel, online rendelés ...
Válassz több 10 000 könyv közül! Könyvek már 400 Ft-tól, újdonságok, klasszikusok, bestsellerek, könyvajánlók. Rendelj online egyszerűen a bookline online könyvesboltból!
Kényelmi és gyógycipők cukorbetegeknek - Diab-Pont ...
Kényelmi és gyógycipők cukorbetegeknek. A Varomed márkanév alatt forgalmazott cipőket kimondottan cukorbetegek és sérült lábú emberek részére fejlesztették ki.


Vélemények. Watch Free. Kritika. Film online. Avi. Magyarul. Indavideo. 480p. BDrip. Ingyen. Full Movie. MP4. Filmnézés. DVDrip. iPad.. 720p. Stream. Filmek. Angolul. Android. letöltés. Videa. Szereplők.1080p. Teljes. Download. HD. Elemzés. 4K Blu-ray. iPhone