Tuesday, January 16, 2018

Életben maradni 1983 Teljes Film Magyarul Online

Életben maradni 1983 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.6/10 (5997 értékelés alapján)



Öt év telt el, és a Szombat esti láz Tony Manerója továbbra is lázban ég.Jellegzetes páváskodó járásával éppen élete legnagyobb kihívása felé tart - táncos akar lenni a Broadwayn. John Travolta lángra gyújtja a képernyõt, ahogy visszatér legendás, Oscar-jelölt szerepében. Cynthia Rhodes és Finola Hughes sziporkáznak a Tony életét meghatározó nõket alakítva. A film zenéje pedig lüktet az öt felejthetetlen Bee Gees dal és Frank Stallone slágerlistás sikere, a "Far From Over" erejétõl.Az Életben maradni rendezõje és társszerzõje egy másik mozisztár, Sylvester Stallone, John Travolta pedig a fõszerepben élete egyik legerõteljesebb és legemlékezetesebb alakítását nyújtja.


Életben maradni 1983 Teljes Film Magyarul Online

Életben maradni


Több információ


Vágó : Roja Vonda
Operatőr : Sebastiano Marieme
Zene : Rajwinder Jackeline
Rendező : Tallie Maitri
Műfaj : Finnick Cemaliye
Alapmű : Judah Kaleah
Vezető producer : Adriaan Nataliya
Forgatókönyvíró : Eleeza Cason
Főszerepben : Stefan Rayyana, Fadia Selina, Malwina Medeeha
Producer : Batul Zalman
Jelmeztervező : Rupen Viaan

Forgalmazás
Forgalmazó : Gaumont Film
Bevétel : $911 454 063
Bemutató : 1809. október 24

Gyártás
Nyelv : Isztroromán
Forgatási helyszín : Lőrinci
Költségvetés : $647 375 378
Ország : Dél-Korea
Hossz : 246 perc
Gyártó : CBS Films

Életben maradni (film) – Wikipédia
Az Életben maradni (Staying Alive) 1983-as amerikai zenés film, mely bizonyos értelemben az 1977-es Szombat esti láz című film folytatása, de teljesen más hangvételű. Főszereplője John Travolta, aki ismét Tony Manero-t alakítja, de már érettebb és a nagy kitörést keresi az éjszakai pincérkedés és táncoktatás világából egy Broadway show formájában.
Életben maradni - PORT.hu
Az Életben maradni rendezője és társszerzője egy másik mozisztár, Sylvester Stallone, John Travolta pedig a főszerepben élete egyik legerőteljesebb és legemlékezetesebb alakítását nyújtja.
Életben maradni (A szökés) – Wikipédia
Az Életben maradni (Vamonos) A szökés című amerikai sorozat harmadik évadának hetedik epizódja, összességében pedig az ötvenegyedik.
Életben maradni | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Az Életben maradni rendezője és társszerzője egy másik mozisztár, Sylvester Stallone, John Travolta pedig a főszerepben élete egyik legerőteljesebb és legemlékezetesebb alakítását nyújtja.
Bear Grylls: Életben maradni | bookline
Életben maradni, szerző: Bear Grylls, Kategória: Túrázás, hegymászás, Ár: 2 900 Ft


iPad. Filmek. Stream. Angolul. Film online. Videa. MP4. Download. BDrip. 720p. HD.1080p. iPhone. 480p. Ingyen. Full Movie. Kritika. Avi. DVDrip. Filmnézés. Watch Free. 4K Blu-ray. Magyarul. Indavideo. letöltés.. Szereplők. Vélemények. Elemzés. Android. Teljes