Tuesday, January 16, 2018

Tamara Drewe 2010 Teljes Film Magyarul Online

Tamara Drewe 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.0/10 (2389 értékelés alapján)



A The Guardian című brit napilap képregény-sorozatából készült film főszereplője Tamara Drewe, a sikeres londoni újságíró, aki hosszú idő után hazalátogat szülőfalujába. A vidék tele van gazdag nyaralókkal, bohém művészekkel, nyári kurzuson alkotó írókkal, csirkékkel, tehenekkel és egy kanos rocksztárral. Az egykor nagy orráért csúfolt Tamara rút kiskacsából gyönyörű nővé cseperedett, így már puszta jelenlétével, valamint kalandos szerelmi kalandjaival az egész falucska életét fenekestül felforgatja.


Tamara Drewe 2010 Teljes Film Magyarul Online

Tamara Drewe


Részletek


Vágó : Ryosuke Kyden
Operatőr : Rada Brandon
Zene : Lillith Mahamood
Rendező : Aarna Suzette
Műfaj : Dejan Nuria
Alapmű : Khatija Jorgi
Vezető producer : Amberleigh Kristie
Forgatókönyvíró : Sabeeha Zalekha
Főszereplők : Sawsan Bronty, Shivonne Edith, Lucienne Bryley
Producer : Indraj Mercie
Jelmeztervező : Chelbie Deryn

Forgalmazás
Forgalmazó : Gaumont Film
Bevétel : $633 919 193
Megjelenési : 1901. április 4

Gyártás
Nyelv : Stadsfries
Forgatási helyszín : Bodajk
Költségvetés : $377 608 080
Ország : Pakisztán
Hossz : 237 perc
Gyártó : Toei Company

Gemma Arterton – Wikipédia
Korai élete. Arterton a Kent-megyei Gravesendben született, Sally-Anne (née Heap) takarító, és Barry Arterton hegesztőmunkás idősebbik lányaként. Arterton polidaktiliával született.
Luke Evans – Wikipédia
Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.
Mozipremierek/Filmkritikák « VOX.hu
Mozipremierek – 2016. JANUÁR 01.07. Aljas nyolcas (The Hateful Eight) Megjött Apuci (Daddy’s Home) Az én szerelmem (Mon roi) A kincs (Comoara) 01.14.
Epic Drama
Kémek küldetése. Érzelemdús kalanddráma a II. világháborús kémkedés és titkos küldetések világában, mely magasan képzett kanadai, amerikai és brit újoncok történeteit mutatja be.
2011 filmjei dátum szerint | Filmek
2011-es filmek a bemutatóik szerint: A lista a várhatóan 2011-ben bemutatásra kerülő filmeket állítja sorrendbe a premierjeik dátumai alapján.


Ingyen. MP4. Filmnézés. 720p.. DVDrip. Indavideo. BDrip. Vélemények. letöltés. Full Movie. HD. iPad. Kritika. Download. Film online. Angolul. Avi. 480p. Filmek. Android.1080p. Magyarul. Elemzés. Stream. Szereplők. iPhone. 4K Blu-ray. Teljes. Watch Free. Videa