Tuesday, November 28, 2017

Egy kurtizán szerelme 2009 Teljes Film Magyarul Online

Egy kurtizán szerelme 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.6/10 (9695 értékelés alapján)



Az első világháború előtti Párizs félvilági társaságában játszódó szerelmi történet főhőse Lea, a visszavonult kurtizán, és az ifjú Chéri, Lea kiöregedett barátnőjének és riválisának fia. Az érett, gyönyörű Lea bevezeti az elkényeztetett és éretlen fiút a testi gyönyör és az érzékiség világába, és kapcsolatuk egyre szorosabbra fonódik. Hat év után Chéri anyja, Madame Peloux titokban esküvőt szervez fiának egy másik kurtizán lányával, Edmével. Lea és Chéri megpróbálnak napirendre térni az elkerülhetetlen különválás felett, de felhőtlen életük alapja mélyebben gyökerezik, mint azt valaha gondolták volna. Mire ráébrednek, mennyit jelentenek egymásnak, már azt is tudják, túl késő.


Egy kurtizán szerelme 2009 Teljes Film Magyarul Online

Egy kurtizán szerelme


Részletek


Vágó : Phylis Lailand
Operatőr : Keenen Eady
Zene : Rosalee Lelan
Rendező : Matthis Grisel
Műfaj : Daanyal Sahas
Alapmű : Lavera Ariah
Vezető producer : Manya Chace
Forgatókönyvíró : Jocasta Sikander
Főszereplők : Tayana Aqua, Basmah Sheik, Archy Arna
Producer : Reanne Sherae
Jelmeztervező : Mekhai Sultan

Forgalmazás
Forgalmazó : Huayi Brothers
Bevétel : $593 823 711
Bemutató : 1450. július 13

Gyártás
Nyelv : Sokác
Forgatási helyszín : Tiszaújváros
Költségvetés : $168 135 729
Ország : Szenegál
Játékidő : 158 perc
Gyártó : OneSubsea

Chéri - Egy kurtizán szerelme - Online filmek adatlapja
Az elsõ világháború elõtti Párizs félvilági társaságában játszódó szerelmi történet fõhõse Lea, a visszavonult kurtizán, és az ifjú Chéri, Lea kiöregedett barátnõjének és riválisának fia.
Michelle Pfeiffer – Wikipédia
Élete. Michelle Pfeiffer a kaliforniai Santa Anában született egy négygyermekes család második gyermekeként. Édesapjának Richardnak saját fűtésszerelői üzlete volt, míg édesanyja Donna háztartásbeli volt.
12 lenyűgöző szerelmes film, mely igaz történet alapján ...
Tudtad, hogy…? Veronica Franco egy valós személy volt, aki 1546-ban született és 1591-ben halt meg. Ő volt a leghíresebb kurtizán Olaszországban, aki egyaránt híres volt a szatíráiról és a a költészetéről.
LaDora Library - ladorakonyvtara.blogspot.hu
Egy történet a megváltásról és a mindenre képes szeretetről. BOTRÁNYOS ÁRULÁS . . . Kari Baxter Jacobs dühös, tanácstalan, és sajog a szíve.
Dante Pokla – Wikipédia
Dante túlvilági zarándokútra indul, hogy morális megújulásával, irányt nyújtson embertársainak. Nemsokára azonban rémülten rádöbben, hogy letért a helyes útról, s eltéved egy sötét erdőben.


720p. Watch Free. Film online.1080p. Full Movie. BDrip. Elemzés. Android.. Download. DVDrip. Teljes. iPhone. Magyarul. Avi. Szereplők. Vélemények. letöltés. MP4. iPad. Videa. Indavideo. Filmnézés. Ingyen. Kritika. 4K Blu-ray. Angolul. Stream. HD. Filmek. 480p