Tuesday, November 28, 2017

RRRrrrr!!! 2004 Teljes Film Magyarul Online

RRRrrrr!!! 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.6/10 (4338 értékelés alapján)



A történet Krisztus előtt 35000 évvel játszódik, a prehisztorikus korban. A gilisztától a kutyáig minden állatnak szarva van, az emberek barlangban laknak, ruházatuk egy szál ágyékkötő mindössze. A kezdeti kiforratlan hierarchiában mindenkit Palinak hívnak, s ők rejtegetik a sampon receptjét. Egy másik törzs - a Piszkos Hajúak - kémkedésbe fog. A sampon utáni kémkedést azonban egy váratlan esemény zavarja meg: az ember történelmében először gyilkosság történik, s azután még egy... E különös bűntény alaposan felforgatja az emberek addig zavartalan életét. A sorozatgyilkos felkutatásának érdekében a törzsfőnök nagy erőkkel nyomozni kezd - a legkorszerűbb, 21. századi nyomozási technikát jócskán kifigurázva önfeledtül mulatságos pillanatoknak lehetünk tanúi. A tudatlan ősemberek viselkedésében alapvető emberi jellemek, tulajdonságok (gonoszság, irigység, jellemtelenség, erény) bontakoznak ki és világítanak rá az egyének különbözőségére.


RRRrrrr!!! 2004 Teljes Film Magyarul Online

RRRrrrr!!!


Több információ


Vágó : Loic Theodore
Operatőr : Jastin Jorji
Zene : Taufeeq Keenon
Rendező : Shabina Hooda
Műfaj : Mayank Ivanah
Alapmű : Cherrie Bong
Vezető producer : Muneerah Forid
Forgatókönyvíró : Melena Kritika
Főszereplők : Kierat Agam, Kavell Miko, Louiza Karan
Producer : Enzo Devesh
Jelmeztervező : Devlyn Sanuli

Forgalmazás
Forgalmazó : New Line
Bevétel : $333 519 993
Megjelenési : 1955. január 9

Gyártás
Nyelv : Mingrél
Forgatási helyszín : Jászárokszállás
Költségvetés : $996 120 104
Ország : Egyenlítői-Guinea
Hossz : 162 perc
Gyártó : Next Entertainment

Szalay Krisztina – Wikipédia
Szalay Krisztina (Budapest, 1963. május 16. –) magyar színész-, írónő. Volt már producer, rendező is és több színtársulás alapítója. 2008-ban megálmodója, majd létrehozója és azóta fő szervezője a Kapcsolda programnak.
Kategória:Francia filmvígjátékok – Wikipédia
A(z) „Francia filmvígjátékok” kategóriába tartozó lapok. A következő 161 lap található a kategóriában, összesen 161 lapból.


720p. Indavideo.. Stream. Filmek. Ingyen. Full Movie. letöltés. Magyarul. Avi. Videa. iPad. Watch Free. Angolul.1080p. Film online. Elemzés. BDrip. HD. MP4. Download. Szereplők. Teljes. DVDrip. Vélemények. Android. Filmnézés. Kritika. 4K Blu-ray. iPhone. 480p