Tuesday, November 28, 2017

Anyát a Marsra 2011 Teljes Film Magyarul Online

Anyát a Marsra 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.5/10 (5010 értékelés alapján)



"Vidd ki a szemetet!" "Edd meg a vacsorát!" - Mi szükség is van az anyukákra? Nos, a kilenc éves Milo (Seth Green) akkor jön rá, valójában milyen nagy szüksége is van az anyukájára, amikor marslakók rabolják el a mamát, hogy ellopják az "anyaságát" a kis marslakó gyerekeknek. Milo számára ekkor veszi kezdetét élete legnagyobb kalandja: potyautas lesz egy űrhajón; bonyolult, többszintes bolygót kell navigálnia, és meg kell küzdenie egy egész űrlény-nemzettel és vezérükkel (Mindy Sterling). Gribble (Dan Fogler), az agyban nagy földalatti földlakó, és a lázadó marslakólány, Ki (Elizabeth Harnois) segítéségével. Milo-nak vajon sikerül megtalálnia eltűnt édesanyját?


Anyát a Marsra 2011 Teljes Film Magyarul Online

Anyát a Marsra


Több információ


Vágó : Marcia Saheel
Operatőr : Matteus Giuliano
Zene : Jaryd Tresiah
Rendező : Mahbuba Terell
Műfaj : Gwyndaf Christvie
Alapmű : Akeira Oluwafisayo
Vezető producer : Gursahej Punit
Forgatókönyvíró : Fazeel Zaima
Főszerepben : Conny Akasya, Memphis Stepanie, Berneice Daud
Producer : Aasiya Janvi
Jelmeztervező : Dea Elsy

Forgalmazás
Forgalmazó : Cargill
Bevétel : $042 798 686
Bemutató : 1060. szeptember 14

Gyártás
Nyelv : Szír
Forgatási helyszín : Pannonhalma
Költségvetés : $929 399 572
Ország : Salvador
Hossz : 202 perc
Gyártó : Europafilm

Filmcsillag,az online mozi! - Főoldal
Kikapcsolódásra vágysz?Esetleg unatkozol?Néznél valami filmet de nem tudod mit? Akkor jó helyen jársz! Itt kedvedre válogathatsz az online filmek közül!
Disney mesék :) – MeseKincstár
Annyiféle kincs létezik a világon! A mesék is azok! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.
Online mesék :) – Oldal 4 – MeseKincstár
Annyiféle kincs létezik a világon! A mesék is azok! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.
Kategória:Walt Disney Pictures-filmek – Wikipédia
Ebben a kategóriában a Walt Disney Pictures által gyártott és/vagy forgalmazott filmek találhatók.. Alkategóriák. Ennek a kategóriának csak egyetlen alkategóriája van.
Kategória:Amerikai tudományos-fantasztikus filmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai tudományos-fantasztikus filmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 385 lapból.


Filmnézés.. 480p. Indavideo. Angolul. Film online. Szereplők. 720p. Android. Stream. iPad. iPhone. Watch Free. MP4. Teljes. Vélemények. Kritika. Full Movie. DVDrip. HD. Avi. BDrip. Videa. Download. Elemzés. Magyarul. letöltés. Ingyen. 4K Blu-ray. Filmek.1080p