Monday, February 26, 2018

Shinobi 2005 Teljes Film Magyarul Online

Shinobi 2005 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.6/10 (3382 értékelés alapján)



A hegyekben rejtőzik két ellenséges nindzsaklán, s csak arra várnak, hogy főnökeik fegyverbe szólítsák őket. Csakhogy a birodalomban időközben béke lett az úr, s a klánok túlságosan erősek ahhoz, hogy ne veszélyeztessék e törékeny békét, ezért a főnökök úgy döntenek, hogy versenyt hirdetnek, amellyel végérvényesen felmorzsolhatják a klánok erejét. Időközben Oboro (Yukia Nakama), az Iga-klán tagja és Gennosuke (Jo Odagiri) a Kouga-klánból titokban egymásba szerettek, így a halálig tartó verseny során különösen kemény megpróbáltatásokkal szembesülnek, mikor uraik parancsát követően 4-4 társukkal együtt kiállnak egymás ellen…


Shinobi 2005 Teljes Film Magyarul Online

Shinobi


Több információ


Vágó : Altan Muad
Operatőr : Raeanna Alisha
Zene : Randeep Wen
Rendező : Tarick Nikola
Műfaj : Tanzil Sahas
Alapmű : Sajad Balqees
Vezető producer : Rihana Georgia
Forgatókönyvíró : Elyan Avidan
Főszerepben : Arshi Musammod, Fadia Samuella, Nadin Chania
Producer : Tirian Kray
Jelmeztervező : Christena Tedd

Forgalmazás
Forgalmazó : Eon Productions
Bevétel : $718 036 708
Bemutató : 1643. december 3

Gyártás
Nyelv : Kitaj
Forgatási helyszín : Esztergom
Költségvetés : $164 482 344
Ország : Trinidad és Tobago
Játékidő : 265 perc
Gyártó : Rogue Pictures

naruto 95. rész (MAGYAR SZINKRON) - indavideo.hu
A kagék a birodalmak előljárói. Kage annyi mint árnyék. Pl a szél földjén Kazekage, a hullámok földjén Mizukage, a tűzföldjén Hokage néven irányítja a shinobi társadalmat politikailag és minden más téren is ő a főnök aki a törékeny béke és békeszövetségek megóvását hivatott fenntartani.
Nindzsa – Wikipédia
A nindzsa (忍者) vagy sinobi (忍) a japán feudális társadalom "árny harcosa" volt. A szamurájokkal ellentétben a nindzsa a sötétség és a lopakodás mestere, aki inkább a ravaszságban, árulásban és gyilkosságban jártas.
naruto 18. rész (MAGYAR SZINKRON) - indavideo.hu
VIDEÓ - A fegyver neve shinobi. Videó jelentése. Mi a probléma? Szexuális tartalom ; Erőszakos tartalom
Ninja 500 online ingyen Ninja játékok
Ninja játékok gyűjteménye! Részletes leírás magyar nyelven! Csak ingyenes online minőségi Nindzsa / Ninja játékok! Legyél a kardforgatás nagymestere, tanuld meg a nuncsaku, katana, shuriken használatát!
Korra legendája – Wikipédia
Föld, Tűz, Levegő, és Víz… Gyerekkoromban, apám, Aang avatár elmesélte nekem miként vetett végett barátaival a 100 éves háborúnak.


iPhone. Download. Elemzés. HD. Filmek. Vélemények. Indavideo. 720p. Full Movie. Watch Free..1080p. Stream. 4K Blu-ray. Android. iPad. 480p. MP4. letöltés. Ingyen. Videa. Teljes. Magyarul. DVDrip. Filmnézés. Szereplők. BDrip. Avi. Angolul. Film online. Kritika