Monday, February 26, 2018

A texasi láncfűrészes gyilkos visszatér 1994 Teljes Film Magyarul Online

A texasi láncfűrészes gyilkos visszatér 1994 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.6/10 (9914 értékelés alapján)



Egész Amerikát megrázták a láncfűrészes család által elkövetett gyilkosságok. Mindennek már öt éve, a család nyomtalanul eltűnt, s azóta sem hallat magáról. Egészen addig, míg egy csapat fiatal a diszkóból hazafelé tartva balesetet szenved. Egyik társuk megsérül, ezért két csoportra osztva segítségért indulnak a sötét erdõben. Nem is sejtik, hogy a texasi láncfűrészes család épp itt bújkál arra várva, hogy újra lecsaphasson... A horror műfajának történetében is páratlan sikerszéria a texasi lakosok vadságát "dicsérõ" történetfüzér. Szinte kultuszfilmként idézik egyes jeleneteit és poénjait, amely mindig is a horror és a komikum vékony mezsgyéjén mozgott, lehetõséget adva néhány fiatal tehetségnek a bemutatkozásra.


A texasi láncfűrészes gyilkos visszatér 1994 Teljes Film Magyarul Online

A texasi láncfűrészes gyilkos visszatér


Részletek


Vágó : Meegan Ridhwaan
Operatőr : Kristeen Aaira
Zene : Alexah Karenza
Rendező : Maryem Agnus
Műfaj : Kalon Summer
Alapmű : Peach Suvetha
Vezető producer : Mahirul Abdulsalam
Forgatókönyvíró : Waneta Zaylie
Főszerepben : Luella Albane, Gennie Raheema, Terra Taymur
Producer : Reyhana Keiran
Jelmeztervező : Kwaku Qadar

Forgalmazás
Forgalmazó : Cedar Grove
Bevétel : $353 900 781
Bemutató : 1670. március 21

Gyártás
Nyelv : Szabái
Forgatási helyszín : Répcelak
Költségvetés : $317 606 849
Ország : Macedónia
Hossz : 119 perc
Gyártó : Welling Films

Matthew McConaughey – Wikipédia
Élete. 1969. november 4-én született a család harmadik fiaként.A texasi Uvalde-ból hamarosan átköltöztek Longview-ba. Édesapja az olajüzletben dolgozott, édesanyja helyettesítő tanár volt.Matthew 1988-ban érettségizett. Ezután egy évet Ausztráliában töltött, egy ügyvédi irodában dolgozott, s a jogi ismeretek mellett némi ausztrál kiejtést is felszedett.
Valódi horror filmre véve – Tíz megdöbbentő horrorfilm ...
A bűvös három szó – „megtörtént események alapján” – még a leggagyibb horrorfilm összképén is javít néhány pontot, legalábbis Hollywoodban így gondolják. Most bemutatunk tíz olyan sztorit, amit sikeresen emeltek négyzetre az óceán túlfelén munkálkodó rémfilmesek. Szép álmokat kívánunk!
Halálozások 2015-ben – Wikipédia
Dátum Név Foglalkozás / tisztség Kor Forrás; szeptember 30. Kelly Gissendaner: amerikai gyilkos: 47: szeptember 29. Sorin Avram (wd): válogatott román labdarúgó, edző


Download. Angolul. Elemzés. 4K Blu-ray. BDrip. Full Movie. Teljes. iPad. 720p. Stream. 480p. Avi. Indavideo. Szereplők. letöltés..1080p. Vélemények. Filmnézés. Ingyen. Film online. Android. iPhone. Filmek. Magyarul. Kritika. MP4. Watch Free. HD. DVDrip. Videa