Monday, February 26, 2018

Romantikus lelkek 2010 Teljes Film Magyarul Online

Romantikus lelkek 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.7/10 (3930 értékelés alapján)



Lila és Tom az egyetemen találkoztak. Mindketten ahhoz a baráti körhöz tartoztak, amelynek tagjai "A romantikusok"-nak nevezték magukat. A diploma megszerzése után hat évvel Lila és Tom össze akar házasodni, és hosszú évek után az esküvőjükön találkoznak először újra a régi barátaikkal. Lila az egykori szobatársát, Laurát kéri meg, hogy legyen az koszorúslánya, nem tudván, hogy a barátnőjének rövid ideig viszonya volt Tommal, míg a fiú vele randevúzott. Laura érzi, hogy még mindig nem közömbösek egymás iránt. Ahogy közeleg az esküvő napja, a régi titokra fény derül.


Romantikus lelkek 2010 Teljes Film Magyarul Online

Romantikus lelkek


Több információ


Vágó : Linus Tejvir
Operatőr : Amellia Daisy
Zene : Viet Tayyeb
Rendező : Kayode Christoff
Műfaj : Karimah Zulakha
Alapmű : Catherine Brecon
Vezető producer : Lamaar Elland
Forgatókönyvíró : Marg Alp
Főszerepben : Torin Tommie, Mubeen Demari, Harleigh Khushi
Producer : Sharni Lakisha
Jelmeztervező : Halla Ennio

Forgalmazás
Forgalmazó : Studio Green
Bevétel : $310 870 310
Megjelenési : 1989. február 21

Gyártás
Nyelv : Abház
Forgatási helyszín : Kunhegyes
Költségvetés : $736 737 593
Ország : Kelet-Timor
Hossz : 235 perc
Gyártó : TRX

Kristina blogja: Könyvlista
Ha az enyém lennél (A Vincent fiúk 1. része, new adult, romantikus, szerelmi háromszög) Ha esélyt adnál (A Vincent fiúk 2. része, new adult, romantikus) Te vagy nekem a levegő (Sea Breeze sorozat 1. része, new adult, romantikus)
A burok - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
A burok a szerelem és az áldozathozatal története a közeli jövőben, amikor az egész emberiség sorsa veszélybe kerül. A Földet békés idegenek, a Lelkek foglalják el.
Gogol: A köpönyeg | Kidolgozott Érettségi Tételek ...
A REALIZMUS - a romantikával egy időben született - forrása a csalódás az illúzióvesztés - a
Teljesfilm.info Teljes filmek a neten online
Online filmek letöltés nélkül, ingyen. Nézz teljes filmeket magyarul, mozizz nálunk ingyen. Keresd a legújabb filmeket a teljesfilm.info filmes oldalon. Ingyen filmnézés: dráma, thriller, horror, akció, vígjáték, romantikus, lmbt, családi, sci-fi, történelmi, kaland, dokumentum filmek, 2017, 2018 mozifilmek netmozi.
Ikerlángok/Lélektársak - angyalforras.hu
Samel Ryszarda, angyalok segítsége, ibolya láng, angyalforrás, hogyan kérjünk segítséget, arkangyal, Ayon, angyal mágia, isten segítsége, sziv csakra, orifiel, kerjetek es megadatik, Pilis, Aysha, ötszörös láng, Plejádok, Metatron, gyógyitás, csakra, angyal-forrás, uriel, őrangyal, michael, piramis, üzenetek, beavatás ...


Film online. Kritika. iPhone. Videa. MP4. 720p. Magyarul. Filmek. BDrip. Stream. Filmnézés. iPad. DVDrip. HD. Avi. 4K Blu-ray. letöltés. Teljes.. Full Movie. 480p. Watch Free. Ingyen. Elemzés. Download. Vélemények.1080p. Indavideo. Angolul. Szereplők. Android