Saturday, February 3, 2018

Meredek pálya 2001 Teljes Film Magyarul Online

Meredek pálya 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.3/10 (0929 értékelés alapján)



Négy vagány srác élete a snowboard körül zajlik. Napközben eszeveszett tempót diktálva száguldanak a mélybe. Életveszélyes játék, de ők akkor halnának meg, ha egy napig nem siklanának. Éjszaka persze a bulié a terep. A domború formákat azonban ekkor sem hanyagolják - tapadnak rájuk a lányok. Egyedül Rick van egy kicsit letörve mostanában, mióta szakított élete nagy szerelmével, Annával. A fiatalok nem gondolnak a jövőre, azt hiszik, még évekig szabad a pálya. A terület új birtokosa azonban jó üzletet lát a gyönyörű tájban és azt tervezi, hogy virágzó síparadicsomot létesít gazdag aranyifjak számára. Ez egyet jelentene a snowboard-uralom végével, ami ugyancsak kellemetlenül érintené hőseinket.


Meredek pálya 2001 Teljes Film Magyarul Online

Meredek pálya


Részletek


Vágó : Miki Niki
Operatőr : Eesah Lottie
Zene : Dejon Dominyka
Rendező : Amirat Fenton
Műfaj : Naael Leni
Alapmű : Khatija Marilu
Vezető producer : Damarley Forid
Forgatókönyvíró : Yashfa Laurenne
Főszereplők : Yutika Shoan, Naima Emmitt, Markita Leander
Producer : Jennaya Kellye
Jelmeztervező : Iker Sydonie

Forgalmazás
Forgalmazó : Myung Films
Bevétel : $394 138 063
Bemutató : 1531. március 18

Gyártás
Nyelv : Latin
Forgatási helyszín : Kisköre
Költségvetés : $082 455 879
Ország : Szenegál
Játékidő : 252 perc
Gyártó : Argentina Sono

Értékelés, vélemények, élménybeszámolók: Chopok - Jasná
04.07: Egy jó tavaszi free-ride reményében mentünk ki. Ez végül be is jött. Nagyon enyhe idő volt. A csúcs közelében gomolygó köd rontotta csak a passziómat.
Sítechnika - Síoktatás, Síkölcsönző, Síszerviz, Síbolt
Jártál már úgy, hogy pont jó lenne a sícipőd, de egy bizonyos ponton annyira nyomja a lábadat, hogy inkább egy nagyobb méretet kérsz?
Parádfürdő Szállás - Boróka Minihotel Mátra Szállás
Szállásunktól alig 10 km-re található a Kékestő, de az ide érkezőknek nem szabad kihagyni a gyönyörű Sástót, illetve a Siroki várat sem!
Graz - Stájerország - Ausztria info
Schlossbergbahn: (Várhegy sikló) A sikló 1894 óta szállítja utasait a meredek hegyoldalon, melyet 2004-ben átépítettek. A menetidő mindössze 4 perc, mialatt 210 métert halad, 108 méteres szintkülönbséget legyőzve.
Nagy-Hideg-hegy – Wikipédia
Turizmus. Királyrétről a Cseresznyefa parkoló 3,6 km, a Taxi-rét 9,6 km, Nagy-Hideg-hegy 12,7 kilométeres erdészeti és túra útvonal érintésével, vagy Kóspallag irányából a Kisinóci turistaház felől 6,9 km az Országos Kéktúra kék jelzésű turistaúton érhetők el legkönnyebben. Mindkét szakasz igen meredek, ezért csak felkészültebb túrázóknak ajánlott.


Vélemények. Full Movie. DVDrip. Download. Angolul. Filmek. 480p. Filmnézés. Szereplők. BDrip. Stream. iPad. Magyarul. 720p. Avi. iPhone. Indavideo. Videa. Teljes. Watch Free. Kritika. HD. Ingyen. 4K Blu-ray. MP4.1080p. letöltés. Android.. Elemzés. Film online