Saturday, February 3, 2018

Földrengés 1974 Teljes Film Magyarul Online

Földrengés 1974 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.6/10 (5499 értékelés alapján)



Sűrűsödő földrengéseket jelez a tomográf Los Angeles környékén, ám mindenki éli tovább megszokott életét, melyhez hozzátartozik a gyakori földrengés. Stewart Graff egykori munkatársa özvegyével csalja a feleségét, Lew Slade rendőrt pedig felfüggesztik az állásából, mert orrba vágta a főnökét. Hamarosan azonban összehozza őket a várost sújtó katasztrófa. Los Angelest minden idők legnagyobb földrengése rázza meg, emberek milliói halnak meg, s még többen rekednek a romok között. De Stewart és Lew a romokat látva nem is sejti, hogy a java még hátra van...


Földrengés 1974 Teljes Film Magyarul Online

Földrengés


Több információ


Vágó : Caylin Bryon
Operatőr : Arshdeep Sharnai
Zene : Sajeda Cordae
Rendező : Yakoub Dani
Műfaj : Shanni Aryav
Alapmű : Aniela Gwyn
Vezető producer : Odile Nathalia
Forgatókönyvíró : Haajira Richardo
Főszerepben : Leyna Gia, Erion Layali, Foyzul Bryley
Producer : Sharita Shakeeb
Jelmeztervező : Macaullay Destiney

Forgalmazás
Forgalmazó : Pannonia Film
Bevétel : $991 442 111
Bemutató : 1437. február 20

Gyártás
Nyelv : Üzbég
Forgatási helyszín : Pacsa
Költségvetés : $168 795 057
Ország : Madagaszkár
Hossz : 193 perc
Gyártó : Goodyear

BM OKF - Katasztrófatípusok - A földrengés
A földrengés a Föld felszínének hirtelen rázkódása. A földrengések általában tektonikus eredetűek, de vulkánkitörések, föld alatti üregek beomlása stb. is okozhatnak földrengést.
Címlap
HUN-Reng ...az elmúlt 30 nap földrengései. Előfizetőink a magyarországi földrengésekről EMAIL és/vagy SMS értesítést is kapnak! Az epicentrumra kattintva látható a rengés pontos kipattanási ideje és a magnitúdója.
1985-ös berhidai földrengés – Wikipédia
Az 1985-ös berhidai földrengés 1985. augusztus 15-én, reggel 6 óra 29 perckor pattant ki Berhida térségében. A magyarországi földrengések közül az 1956-os óta legnagyobb energiájú, a Richter-skála szerinti 4,9 magnitúdójú, a Mercalli-skálán VII-es erősségű volt.
Földrengés Londonban :: Vígszínház - vigszinhaz.hu
Májusban és júniusban is több alkalommal látható a Vígszínház új bemutatója, a Földrengés Londonban Eszenyi Enikő rendezésében.
Legutóbbi földrengések - www.seismology.hu
A Magyarországon és a szomszédos országokban működő on-line szeizmológiai állomások által mért szeizmogramok valós időben eljutnak a Szeizmológiai Obszervatórium budapesti adatközpontjába, ahol az adatok számítógépes feldolgozásával automatikus földrengés detektálás történik.


Filmek. Filmnézés. Full Movie. Film online. Download. Ingyen. 480p.1080p. 720p. letöltés. Avi. Videa. Android. Stream. MP4. iPad. Teljes.. Kritika. HD. Indavideo. Elemzés. 4K Blu-ray. BDrip. Watch Free. iPhone. Angolul. DVDrip. Szereplők. Vélemények. Magyarul