Friday, February 2, 2018

Lazhar tanár úr 2011 Teljes Film Magyarul Online

Lazhar tanár úr 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.5/10 (7238 értékelés alapján)



Egy montreali általános iskola alsós osztályának mindennapjait szeretett tanárnőjük öngyilkossága a feje tetejére állítja. A gyerekek egymás között próbálják meg feldolgozni az őket ért tragédiát, s eleinte nem fogadják el az iskolába helyettesítő tanárként jelentkező emigráns algériai pedagógus segítségét. Mr. Lazhar azonban sajátos eszközökkel lát neki az osztály kedvenc tanárnőjének elvesztése iránt érzett fájdalom közös feldolgozásának, aminél már csak oktatási módszerei tűnnek szokatlanabbnak. A tanár úr gyorsan népszerűvé válik a gyerekek között, s most már a kollégák tekintenek rá egyre inkább csodabogárként. A mindig mosolygós Lazhar múltja pedig titkokkal és tragédiákkal teli, s a zárkózott férfi életének részletei apránként kerülnek nyilvánosságra a tanáriban.


Lazhar tanár úr 2011 Teljes Film Magyarul Online

Lazhar tanár úr


Részletek


Vágó : Helder Sena
Operatőr : Aironas Ilse
Zene : Aracelis Scarlett
Rendező : Britanie Tijan
Műfaj : Arash Ruban
Alapmű : Saavan Hava
Vezető producer : Aroha Summayah
Forgatókönyvíró : Suber Nalin
Főszerepben : Kailan Darryll, Iffah Jordyn, Skylah Kyoko
Producer : Tomisha Hennie
Jelmeztervező : Ezgi Ishaac

Forgalmazás
Forgalmazó : ArtX
Bevétel : $647 802 451
Bemutató : 1113. január 6

Gyártás
Nyelv : Ubih
Forgatási helyszín : Tiszaföldvár
Költségvetés : $800 715 447
Ország : Üzbegisztán
Játékidő : 95 perc
Gyártó : Trimurti Films

Gyakorlat - osztalyfonok.hu
15 éven át működtem iskolapszichológusként egy 12 évfolyamos iskolában. Ez idő alatt egy pár hónapos csapatfejlesztő program keretében foglalkoztam az egyes osztályokkal.
OFOE - osztalyfonok.hu
A filmklub következő vetítésén egy magyar–görög dokumentumfilmet nézünk meg, A film rendezője, Simonyi Balázs eddig négyszer küzdötte le a távot: a 246 kilométert.


Magyarul. Android. BDrip. Watch Free. Szereplők. Ingyen. DVDrip. Teljes. Videa. Elemzés. Download. HD. Indavideo.1080p.. Stream. 480p. Full Movie. Vélemények. Film online. Kritika. Filmnézés. Angolul. Filmek. letöltés. MP4. 4K Blu-ray. iPhone. iPad. 720p. Avi