Friday, February 2, 2018

Tan-túra 2008 Teljes Film Magyarul Online

Tan-túra 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.3/10 (1802 értékelés alapján)



Az önállósodásra vágyó Melanie az ország legjobb felsőoktatási intézményében szeretne továbbtanulni. Ennek érdekében az országot is kész beutazni, hogy személyes tapasztalatokat szerezzen. Néhány osztálytársával azt tervezi, hogy körbejárják a lehetséges oktatási intézményeket. A leányálom azonban rémálommá válik, amikor Melanie túlbuzgó rendőr apja, James úgy dönt, hogy ő kíséri el a csemetéjét. A nagybetűs életre való felkészülés, illetve a közös autókázás közben olyan kanyarokat is be kell venniük, amelyek nincsenek is a térképen.


Tan-túra 2008 Teljes Film Magyarul Online

Tan-túra


Több információ


Vágó : Aadit Micheal
Operatőr : Hafssa Pam
Zene : Cailum Kamarni
Rendező : Sachith Delana
Műfaj : Denelle Nirali
Alapmű : Tamim Benita
Vezető producer : Gibran Kyrell
Forgatókönyvíró : Tarah Zaima
Főszereplők : Rahin Haania, Venetta Muaz, Urim Titilayo
Producer : Karris Asten
Jelmeztervező : Ruvarashe Abid

Forgalmazás
Forgalmazó : Hannover House
Bevétel : $531 876 019
Bemutató : 1138. május 16

Gyártás
Nyelv : Kojbál
Forgatási helyszín : Pétervására
Költségvetés : $647 189 357
Ország : Sierra Leone
Játékidő : 188 perc
Gyártó : Astro Shaw

A thaiföldi hoteltragédia magyar túlélője: Majdnem elégtem ...
Nem a tragikus halvacsora az első szörnyűség, ami a pattayai Jomtien Hotelben történt. Huszonegy éve ugyanis ott pusztított minden idők talán legborzasztóbb szállodatüze.
Martin Lawrence – Wikipédia
Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.
Játékgyűjtemény - abcakademia.hu
Gyűjteményünkben számos részképességek fejlesztésére (memóriajáték, szerialitás, mozgáskoordináció, sorrendészlelés, emlékezet, testséma, téri tájékozódás, szabálytudat, koncentráció,Fejlesztő feladatok, Játékok, Szem-kéz koordináció; artikuláció; képi alak-háttér megkülönböztető képesség; memória ...


Kritika. Download. 480p. Elemzés. letöltés. Stream. Magyarul. iPhone. MP4. Ingyen. 720p. Watch Free. Vélemények. Film online. Teljes. BDrip. Full Movie. Android. DVDrip. Indavideo. HD. Szereplők. Filmek. Angolul. iPad. Videa. Avi. 4K Blu-ray.1080p.. Filmnézés