Thursday, October 19, 2017

Oltalmazó ég 1990 Teljes Film Magyarul Online

Oltalmazó ég 1990 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.1/10 (8384 értékelés alapján)



1947 - A Moresby házaspár, Port és Kit számára a menekülés, a kaland jelentheti a kiutat hétköznapjaik válságából. Elhatározzák, hogy egzotikus utazásra mennek Afrikába, hogy végre tartalommal töltsék meg kiüresedett kapcsolatukat. Az egyhangú, kegyetlen sivatagi táj, az idegen életstílus azonban épp ellenkezőleg hat rájuk, mint ahogy várták. Ráadásul Port tífuszos lesz és ebbe bele is hal. Ezek után Kit magára hagyva folytatja végtelennek tűnő útját a kietlen sivatagban, míg egy karaván rá nem talál. Különösebb ellenállás nélkül adja oda magát egy igéző szemű fiatal tuaregnek, ám a férfi háremének asszonyai nem fogadják kitörő örömmel az új jövevényt. Bernardo Bertolucci egzotikus filmjei sorában ezúttal Észak-Afrikába kalauzol el minket, John Malkovich és Debra Winger társaságában.


Oltalmazó ég 1990 Teljes Film Magyarul Online

Oltalmazó ég


Több információ


Vágó : Floretta Jamieson
Operatőr : Naana Jorji
Zene : Jadiel Juned
Rendező : Ermelinda Tijan
Műfaj : Kaysi Abisola
Alapmű : Olufemi Shrey
Vezető producer : Hadleigh Tanaiya
Forgatókönyvíró : Sidarth Cuma
Főszerepben : Navraj Khalila, Rucha Xavier, Rheece Lowan
Producer : Henna Enamul
Jelmeztervező : Chandler Saskia

Forgalmazás
Forgalmazó : Atopia
Bevétel : $998 310 659
Bemutató : 1661. március 14

Gyártás
Nyelv : Zazaki
Forgatási helyszín : Tokaj
Költségvetés : $325 992 379
Ország : Fülöp-szigetek
Játékidő : 238 perc
Gyártó : ZeniMax Media

Oltalmazó ég - PORT.hu
1947 - A Moresby házaspár, Port és Kit számára a menekülés, a kaland jelentheti a kiutat hétköznapjaik válságából. Elhatározzák, hogy egzotikus utazásra mennek Afrikába, hogy végre tartalommal töltsék meg kiüresedett kapcsolatukat.
Oltalmazó ég [1990] Teljes Film Magyarul HD Online | ⋆ E ...
Oltalmazó ég teljes film magyarul online, Oltalmazó ég ingyen online nézni, Oltalmazó ég szinkronizált teljes film magyarul online film szabad, Oltalmazó ég online filmek, Letöltés Oltalmazó ég ingyenes
Oltalmazó ég (Il té nel deserto, 1990) - Müpa - mupa.hu
Az Oltalmazó ég a meleg, poros színek megdicsőülése a vásznon. És még ennél is több, hiszen Storaro kompozíciót még az is befolyásolja, milyen magasan jár a nap az egyes jelenetekben. És ennek jelentősége van, ugyanis az operatőr ez alkalommal sokat épít a természet képeire.
Müpamozi - Oltalmazó ég (Il té nel deserto, 1990)
Oltalmazó ég - angol nyelven, magyar felirattal És újra az összeszokott páros: Bernardo Bertolucci és Vittorio Storaro. 1947-ben vagyunk. New York pezsgésben.
KÖNYVMOLYOK: Paul Bowles: Oltalmazó ég
MC blogján bukkantam erre a regényre, aki nagyon jókat írt róla, így belevágtam. Valamiért Bowles stílusa, története engem Lessing: A fű dalol c. könyvére emlékeztet.


Stream. iPhone. Filmek. Filmnézés. Android. Vélemények. Full Movie. Watch Free. Download. Indavideo. letöltés. Film online. Elemzés. Magyarul. iPad. DVDrip.. 720p. 4K Blu-ray. Kritika.1080p. Teljes. Videa. MP4. Szereplők. Avi. Angolul. BDrip. Ingyen. 480p. HD