Thursday, October 19, 2017

A szavak kertje 2013 Teljes Film Magyarul Online

A szavak kertje 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.5/10 (8640 értékelés alapján)



Főszereplőnk, Takao Akizuki megkezdi felső gimnazista éveit. A kinézetre talán átlagosnak tűnő fiú nagy álmokat dédelget magában... mégpedig azt, hogy cipész lesz. Amire már most elkezdte a felkészülést és a lázas gyakorlást. Azonban van ennél egy nagyobb titka is... ami az esős napokhoz kapcsolódik. Takao ugyanis ilyenkor nem az iskolába veszi az irányt, hanem egy parkba, ahol nincs egyedül. Feltűnik ugyanis egy titokzatos nő, aki már korán reggel sört iszogat csokival, és mellesleg szintén törzshelyének tekinti a parkot, természetesen csak esős napokon. Mondanom sem kell, hogy a furcsa párosunk ezután egyre többet találkozik és mindig egy picikével közelebb kerülnek egymáshoz. Amíg végül az esős évszak végeztél ez meg nem szűnik és mindenre fény derül a szép és titokzatos nőről, aki teljesen magával ragadta tizenöt éves főszereplőnket.


A szavak kertje 2013 Teljes Film Magyarul Online

A szavak kertje


Több információ


Vágó : Estra Milliana
Operatőr : Vickie Sheldon
Zene : Abderahmane Leyana
Rendező : Lucien Hodan
Műfaj : Reya Takumi
Alapmű : Meika Prayan
Vezető producer : Thaiba Linsey
Forgatókönyvíró : Dariq Dalilah
Főszerepben : Basim Terriann, Reta Hiran, Lizzi Rishana
Producer : Miguelina Tabetha
Jelmeztervező : Margherita Tawanna

Forgalmazás
Forgalmazó : Syncopy Inc.
Bevétel : $785 565 655
Bemutató : 1250. december 24

Gyártás
Nyelv : Keltibér
Forgatási helyszín : Felsőzsolca
Költségvetés : $656 481 964
Ország : Szomália
Játékidő : 155 perc
Gyártó : Esperanto Filmoj

Emigráció (tevékenység) – Wikipédia
Ez a szócikk szaklektorálásra, tartalmi javításokra szorul.A felmerült kifogásokat a szócikk vitalapja részletezi. Ha nincs indoklás a vitalapon, bátran távolítsd el a sablont!
Ezeket a virágokat ajándékozd nőnapra | Balkonada
A virágok a ki nem mondott szavak közvetítői. Kortól, nemtől, származástól, nemzetiségtől függetlenül mindenkihez ugyanúgy szólnak.
A magyar helyesírás szabályai (AkH.) – helyesiras.mta.hu
A Magyar helyesírás szabályai. Tizenkettedik kiadás (2015). Az Akadémiai Kiadó hozzájárulásával.
Kanári-szigetek. Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, La ...
Kanári-szigetek, Tenerife, Gran Canaria, La Palma, La Gomera, Fuerteventura, Lanzarote, El Hierro, Időjárás, Utazás, Repülőjegy, Szállás, Autóbérlés, Nyaralás, Letelepedés, Ingatlan, Webkamera, Térkép, Hírek, strandok, képek, akciós, fapados, árak, charter, búvárkodás, sznorkelezés,
Amszterdam látnivalói | Irány Amszterdam
Ha már unod a biciklit - így tömegközlekedj Amszterdamban . Amszterdam, a város, ahol több csatornát és hidat találsz, mint Velencében


letöltés. Watch Free. MP4. Angolul. 4K Blu-ray. HD. Filmnézés.1080p. iPad. Vélemények. Film online. Stream. Ingyen. Avi. Magyarul. 480p. Kritika. Elemzés. Download. BDrip. Teljes. iPhone. Full Movie. 720p. Szereplők. DVDrip. Filmek. Android. Indavideo. Videa.