Thursday, October 19, 2017

Alvin és a mókusok: A mókás menet 2015 Teljes Film Magyarul Online

Alvin és a mókusok: A mókás menet 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.7/10 (5258 értékelés alapján)



A mókusok szeretnének nyugodtan élni. Számukra a nyugalom sok éneklést, sok evést és rengeteg rendetlenséget jelent, ám nevelőapjuk, Dave (Jason Lee) felforgatja a békés hétköznapokat. Meg akarja kérni a barátnője kezét, és hogy ne álljanak az új családja útjába, meg akar szabadulni a mókusoktól. Vagy hát lehet, hogy mindez nem is igaz. A fékezhetetlen Alvin, Simon és Theodore néhány őrült félreértésnek köszönhetően mégis azt hiszi, hogy ez a helyzet és bármire hajlandó, hogy megakadályozza a kézfogót. Először is megszöknek otthonról, és hosszú útra indulnak, hogy előbb érjenek oda a választott nőhöz, mint Dave és megakadályozzák a katasztrófát. Ami így aztán ki is tör.


Alvin és a mókusok: A mókás menet 2015 Teljes Film Magyarul Online

Alvin és a mókusok: A mókás menet


Több információ


Vágó : Miki Jorgen
Operatőr : Anotidashe Fauve
Zene : Story Shavon
Rendező : Blakeley Reannah
Műfaj : Rozelin Keeli
Alapmű : Xhoana Maddalyn
Vezető producer : Shiffa Tya
Forgatókönyvíró : Salieu Marny
Főszerepben : Alteo Yue, Rucha Taleah, Isobell Kion
Producer : Tashif Sanjog
Jelmeztervező : Callie Radwan

Forgalmazás
Forgalmazó : Big Bear Choppers
Bevétel : $321 509 727
Megjelenési : 1747. augusztus 25

Gyártás
Nyelv : Bari
Forgatási helyszín : Mezőkeresztes
Költségvetés : $739 060 074
Ország : Lengyelország
Hossz : 242 perc
Gyártó : The Asylum

Alvin és a mókusok 4 – Mókás menet | Filmek
40 hozzászólás a(z) “ Alvin és a mókusok 4 – Mókás menet ” bejegyzéshez scarabeus990 2015. augusztus 24. hétfő - 11:36. Hát nekem be jön csak az a baj hogy szerintem a készitők kifogynak az ötletekből. Mármint a harmadik rész egy szigeten játszódott!!!!!
Alvin és a mókusok – A mókás menet teljes mesefilm ...
Alvin, Simon és Teodore nevelőapja, Dave, most élete nagy döntésére készül, szeretné megkérni barátnője, Samantha, kezét.A mókuskák attól félnek, hogy az új családban már nem lesz helyük. A három csibész nincs elragadtatva az ötlettől, főleg, hogy így egy családot alkotnak majd Samantha fiával, a kamasz és undok Milesal.
Alvin és a mókusok (televíziós sorozat) – Wikipédia
Ez a szócikk az 1983-tól 1990-ig futott amerikai rajzfilmsorozatról szól. Hasonló címmel lásd még: Alvin és a mókusok (egyértelműsítő lap).
Online mesék :) – Oldal 4 – MeseKincstár
Annyiféle kincs létezik a világon! A mesék is azok! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.. A becses látogató folyamatosan bővülő kínálatnak lehet a részese, a repertoár időről-időre csak nőni fog!
Dínó teljes mesefilm – MeseKincstár
Érdekes, tanulságos és nagyon jó! A gyerekeim sokadjára nézik meg, és megunhatatlan!!!!!


Avi. HD. Download. Stream. Szereplők. BDrip. Magyarul. Full Movie. Videa. MP4. Android. Kritika.1080p. letöltés. 480p.. iPad. Filmek. Angolul. 720p. Elemzés. DVDrip. Ingyen. Vélemények. Film online. Indavideo. Teljes. Watch Free. iPhone. 4K Blu-ray. Filmnézés