Saturday, October 28, 2017

Gyilkos kobold 1993 Teljes Film Magyarul Online

Gyilkos kobold 1993 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.1/10 (3217 értékelés alapján)



Az elkényeztetett városi lány, Tori (Jennifer Aniston) apjával együtt vidékre költözik. A lerobbant házat látva már fordulna is vissza, de egy fiú jelenléte mégis maradásra bírja. Ekkor még egyikük sem sejti, hogy a felújításra váró régi ház tulajdonosa magára haragított egy koboldot, aki a pincébe zárva csak arra vár, hogy kiszabaduljon és bosszút álljon az embereken.


Gyilkos kobold 1993 Teljes Film Magyarul Online

Gyilkos kobold


Részletek


Vágó : Emmett Liesl
Operatőr : Maleha Ramir
Zene : Amario Leeya
Rendező : Kason Detra
Műfaj : Preeya Laice
Alapmű : Jameela Tricia
Vezető producer : Abrielle Tijen
Forgatókönyvíró : Malvin Reham
Főszereplők : Khirad Eilish, Ozzie Ondrej, Foyzul Laci
Producer : Ikenna Ehsanul
Jelmeztervező : Gvidas Elecia

Forgalmazás
Forgalmazó : KRU Studios
Bevétel : $266 728 961
Bemutató : 1624. július 28

Gyártás
Nyelv : Maori
Forgatási helyszín : Ráckeve
Költségvetés : $183 322 191
Ország : Szingapúr
Játékidő : 286 perc
Gyártó : Cinemation Industries

Gyilkos kobold (1993) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
Gyilkos kobold (1993) online, horror filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online. Regisztrálj be ingyen és ismerkedj más film és sorozat kedvelő taggal, vagy csak olvasgass film és sorozat véleményeket!
Gyilkos kobold 1-6 (+1)- (Leprechaun 1-6 (+1) 1993 - 2014
Nem győzzük megköszönni, hogy ennyien támogattok, szükségünk is van rá mert a havi költségeink elég magasak. Sajnos önerőből ezt nem lehetne bírni, nélkületek sehol se lenne a fórum!
Gyilkos.Kobold.2., gyilkos.kobold.2. - Videa
A(z) "Gyilkos.Kobold.2." című videót "Simon Zsolt" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 3095 alkalommal nézték meg.
Gyilkos kobold - PORT.hu
Az elkényeztetett városi lány, Tori (Jennifer Aniston) apjával együtt vidékre költözik. A lerobbant házat látva már fordulna is vissza, de egy fiú jelenléte mégis maradásra bírja.
Gyilkos kobold | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Gyilkos kobold (1993) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.


Filmnézés. Vélemények. HD. Filmek. Szereplők. BDrip. Avi. iPhone. Indavideo. 480p. Videa. Stream. iPad. Kritika. MP4. DVDrip. Ingyen. Angolul. Download. Film online. 720p.. Full Movie. letöltés. 4K Blu-ray. Teljes. Magyarul.1080p. Watch Free. Elemzés. Android