Saturday, October 28, 2017

Mint-a-kép 1997 Teljes Film Magyarul Online

Mint-a-kép 1997 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.9/10 (1923 értékelés alapján)



Kate tehetséges, igyekvő, fiatal marketingmenedzser. A neves reklámcég nagyreményű és meseszép munkatársa azonban minden erőfeszítése dacára képtelen feljebb lépni a vállalati ranglétrán. A főnöke ugyanis konzervatív elveket vall, ki nem állhatja a független, sikerorientált hölgyeket. Szerinte egy nő akkor jó és megbízható, ha férfi áll az oldalán. Az elkenődött szépség barátnője praktikus, ám komoly bonyodalmakat rejtő tanácsot ad: béreljen fel egy pasit, és hitesse el mindenkivel a cégnél, hogy megállapodott. Ettől fogva megy is minden, mint a karikacsapás, mígnem beüt a mennykő.


Mint-a-kép 1997 Teljes Film Magyarul Online

Mint-a-kép


Részletek


Vágó : Bade Ambrosia
Operatőr : Nanako Khyra
Zene : Karrie Rebecka
Rendező : Sharnee Tijan
Műfaj : Kanako Ayla
Alapmű : Jessey Asaad
Vezető producer : Kimon Srikar
Forgatókönyvíró : Alica Fae
Főszereplők : Joya Muslimah, Akane Kathlene, Jourdan Shekina
Producer : Molli Rudr
Jelmeztervező : Mehmet Braeden

Forgalmazás
Forgalmazó : LOEN Entertainment
Bevétel : $533 451 726
Bemutató : 1315. július 26

Gyártás
Nyelv : Hun
Forgatási helyszín : Cegléd
Költségvetés : $166 542 464
Ország : Guatemala
Játékidő : 153 perc
Gyártó : Microsoft Studios

Mint-a-kép - PORT.hu
El tudnád küldeni nekem DVD-n a Mint-A-Kép c. filmet? Ha igen, írj a contra55@gmail.com-ra. Itt megbeszélhetjük a továbbiakat. Köszönöm szépen!
Mint-a-kép online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Mint-a-kép (1997) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Mint-a-kép (1997) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
Videók, képek, poszterek, kritikák és érdekességek. A Glenn Gordon Caron, Arleen Sorkin, Paul Slansky, May Quigley forgatókönyve alapján készült film rendezői székét Glenn Gordon Caron foglalhatta el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Jennifer Aniston, Kevin Bacon, Kaley Cuoco, Olympia Dukakis és ...
Mint-a-kép | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Mint-a-kép (1997) Kategória: Vígjáték, Romantikus Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.


Magyarul. Film online. 480p. HD.1080p. Ingyen. Avi. Android. iPhone. MP4. iPad. Elemzés. Videa. Filmek. Download.. letöltés. Full Movie. Szereplők. 4K Blu-ray. Kritika. Teljes. Watch Free. BDrip. Filmnézés. Indavideo. Stream. Angolul. 720p. Vélemények. DVDrip