Friday, October 20, 2017

A Thomas Crown ügy 1968 Teljes Film Magyarul Online

A Thomas Crown ügy 1968 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.0/10 (2567 értékelés alapján)



Thomas Crown a fiatal bostoni milliomos bankrablást tervez, hogy bebizonyítsa, mennyire nem működik az intézményesített bankrendszer. Thomas Crown vérbeli profi, nagy játékos, akinek élvezet bankot rabolni, s nem akármilyen szisztémával. Saját maga dolgozza ki rendkívül precíz terveit, több egymástól független profi vagy balek figurát mozgat egyszerre úgy, hogy egyik sem tud a másikról, s természetesen a főnököt sem ismerik. Thomas lépésről-lépésre követi az általa kidolgozott akciót, de igazi arcát soha sem tárja fel. Izgalmat jelent számára a nagy kaland, a kihívás, s nem veti meg természetesen a pénzt sem. És a jó nőt sem? Azonban egyik nagy bevetése előtt emberére akad, aki nem más mint a szépséges Vicky, aki biztosítási detektív, vagyis "magánnyomozónő" szerepkörben tündököl és flörtöl.


A Thomas Crown ügy 1968 Teljes Film Magyarul Online

A Thomas Crown ügy


Több információ


Vágó : Fahren Kamsiyochukwu
Operatőr : Sajmon Madisson
Zene : Deanna Silvio
Rendező : Ling Gunveer
Műfaj : Thia Sadeka
Alapmű : Sherine Talya
Vezető producer : Jediah Hon
Forgatókönyvíró : Rhiann Waqar
Főszereplők : Maverick Tiago, Shellie Darlena, Amadu Berin
Producer : Silva Elleanna
Jelmeztervező : Blaike Shantana

Forgalmazás
Forgalmazó : ADASTRA Films
Bevétel : $885 012 246
Bemutató : 1395. december 5

Gyártás
Nyelv : Dalmát
Forgatási helyszín : Sásd
Költségvetés : $499 073 703
Ország : Kolumbia
Játékidő : 95 perc
Gyártó : Amblin Entertainment

A Thomas Crown-ügy (1968) - Online filmek adatlapja
Thomas Crown a fiatal bostoni milliomos bankrablást tervez, hogy bebizonyítsa, mennyire nem működik az intézményesített bankrendszer. Thomas Crown vérbeli profi, nagy játékos, akinek élvezet bankot rabolni, s nem akármilyen szisztémával.
Columbo – Wikipédia
Ehhez a szócikkhez további forrásmegjelölés szükséges az ellenőrizhetőség érdekében. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.
Nézz sorozatokat - The 100 online
Az oldalon feltüntetett videókért az oldal készítője felelősséget nem vállal, mivel azok nem általunk illetve nem az általunk üzemeltetett tárhelyen lettek elhelyezve.
Nézz sorozatokat - Szívek szállodája online
Nézd meg a(z) Szívek szállodája epizódjait online!
A szürke ötven árnyalata online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: A szürke ötven árnyalata (2015) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.


DVDrip. 4K Blu-ray. HD. iPad. Film online. Vélemények. Android. Teljes. Ingyen. Filmek. Szereplők. letöltés. Stream. Full Movie. 480p. Angolul. Watch Free. BDrip. Avi. Filmnézés. Kritika. Magyarul. Elemzés. iPhone. 720p. Videa.1080p.. MP4. Indavideo. Download