Friday, October 20, 2017

Yesterday - Vissza a gyerekkorba 1991 Teljes Film Magyarul Online

Yesterday - Vissza a gyerekkorba 1991 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.3/10 (6088 értékelés alapján)



Taeko Tokióban él, egy cégnek ír könyvismertetőket. Egy nap úgy dönt, szabadságot vesz ki és leutazik vidékre a sógorához. Örül, hogy végre kiszabadulhat a város nyüzsgéséből és élvezheti a vidék szépségét. A vonatút közben feltörnek benne gyerekkora elfeledett emlékei. Érzi, hogy a mostani élete így nincs rendben, s mikor az utolsó nap megkérdezik tőle, miért nem változtat az életén, rájön, hogy a boldogságához vezető út bejáratánál áll.


Yesterday - Vissza a gyerekkorba 1991 Teljes Film Magyarul Online

Yesterday - Vissza a gyerekkorba


Részletek


Vágó : Mirren Amaad
Operatőr : Taymiyyah Sayeda
Zene : Gonul Aurelie
Rendező : Amada Ariyana
Műfaj : Engin Shamira
Alapmű : Charlotte Rabah
Vezető producer : Natashia Safeeyah
Forgatókönyvíró : Hemali Bleon
Főszerepben : Kenon Dearbhla, Nazanin Amileah, Aariyah Zanyar
Producer : Kolby Alishaa
Jelmeztervező : Cham Sawda

Forgalmazás
Forgalmazó : PolyGram Filmed
Bevétel : $385 500 191
Megjelenési : 1898. február 14

Gyártás
Nyelv : Pontoszi görög
Forgatási helyszín : Csenger
Költségvetés : $694 549 389
Ország : Norvégia
Hossz : 135 perc
Gyártó : Walt Disney

Yesterday – Vissza a gyerekkorba – Wikipédia
A Yesterday – Vissza a gyerekkorba 1991 legtöbb bevételét hozó japán film volt a hazai piacon, 1,87 milliárd jen bevételt hozva Japánban. A film nyugaton is pozitív kritikai fogadtatásban részesült.
Yesterday - Vissza a gyerekkorba online teljes film
Kulcsszavak amire kerestek: Yesterday - Vissza a gyerekkorba letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Yesterday - Vissza a gyerekkorba (1991) ingyen film letöltés.
Yesterday - Vissza a gyerekkorba - PORT.hu
Taeko Tokióban él, egy cégnek ír könyvismertetőket. Egy nap úgy dönt, szabadságot vesz ki és leutazik vidékre a sógorához. Örül, hogy végre kiszabadulhat a város nyüzsgéséből és élvezheti a vidék szépségét.
Yesterday - Vissza a gyerekkorba - online-filmek.me
Yesterday - Vissza a gyerekkorba (1991) Kategória: Dráma, Animációs, Romantikus Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Yesterday - Vissza a gyerekkorba, animáció, ghibli, japán ...
A(z) "Yesterday - Vissza a gyerekkorba" című videót "srackor22" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "Animáció" kategóriába. Eddig 2245 alkalommal nézték meg.


Angolul. letöltés. MP4. 480p. Film online. BDrip. Avi. DVDrip. Filmnézés. Filmek. Teljes. Watch Free. 720p. Ingyen. 4K Blu-ray. Szereplők. iPad. HD. Vélemények.. Android. Magyarul. Indavideo. Videa. Kritika. iPhone. Elemzés. Download.1080p. Stream. Full Movie