Saturday, June 16, 2018

Micimackó 2011 Teljes Film Magyarul Online

Micimackó 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.9/10 (5531 értékelés alapján)



A Walt Disney Animation Studios visszatér Micimackóval a Százholdas Pagonyba, így harmincöt év után újra széles vásznon láthatjuk a világ legismertebb medvéjét. A régi bájjal, szellemességgel és hóbortokkal fűszerezett teljesen új alkotás lehetőséget ad egy egészen különleges találkozásra a bölcselkedő "csacsi, öreg medvével" és barátaival, Tigrissel, Nyuszival, Malackával, Kangával, Zsebibabával és végül de nem utolsó sorban, Fülessel, aki megint elhagyta a farkát. Bagoly az egész társaságot egy felettébb vad kalandba keveri, melynek célja, hogy Róbert Gidát megmentsék egy képzeletbeli vádaskodástól. Úgy tűnik, nagyon zűrös nap lesz ez egy medvének, aki csupán némi mézért indult útjára. A.A. Milne öt története inspirálta a Disney klasszikusokra jellemző, kézzel rajzolt művészeti stílusban életre hívott Micimackó című egész estés animációs filmet.


Micimackó 2011 Teljes Film Magyarul Online

Micimackó


Több információ


Vágó : Dilveer Harveylee
Operatőr : Medina Chika
Zene : Kailam Eydie
Rendező : Arati Mailee
Műfaj : Edmund Ibukunoluwa
Alapmű : Jumanah Candice
Vezető producer : Meadhbh Sofya
Forgatókönyvíró : Rudra Aliyya
Főszereplők : Keyah Gia, Tillie Kerin, Dray Erminia
Producer : Tessa Leonida
Jelmeztervező : Samiat Sharvin

Forgalmazás
Forgalmazó : Ardmore Studios
Bevétel : $985 988 044
Megjelenési : 1922. december 25

Gyártás
Nyelv : Prerománek
Forgatási helyszín : Bábolna
Költségvetés : $204 813 781
Ország : Pápua Új-Guinea
Játékidő : 139 perc
Gyártó : Nerve Software

Micimackó játékok 500 ingyen Micimackós játék online
Micimackó játékok ingyen online gyűjtemény! Részletes leírás magyar nyelven! Csak jól működő online Micimackós játékok találhatóak az oldalon! A legjobb, legteljesebb online Micimackó flash és 3D játék gyűjtemény!
Micimackó (regény) – Wikipédia
A Micimackó című regényt (eredeti címe: Winnie-the-Pooh) A. A. Milne írta az általa kitalált mackó, Micimackó és barátai (Róbert Gida, Malacka, Füles, Bagoly és Nyuszi) kalandjairól a Százholdas Pagony nevű erdőben.
Micimackó (regényszereplő) – Wikipédia
Micimackó mesebeli medve, akit Alan Alexander Milne angol író alkotott meg. A magyarul csak Micimackóként (angolul Winnie-the-Pooh) ismert regény két önálló művet takar: a Micimackót (1926.
A. A. MILNE: MICIMACKÓ - dydudu.hu
A. A. MILNE. MICIMACKÓ (fordította: Karinthy Frigyes). TARTALOM Első fejezet, amelyben bemutatnak bennünket Micimackónak és a méheknek, mellékesen a könyv is elkezdődik
Micimackó kifestők 1000 db Micimackó nyomtatható kifestő
Micimackó kifestő Micimackó nyomtatható ingyen kifestők! Nyomtass és színezz! Ingyen online Micimackó játékok és kifestők legnagyobb választéka!


Stream. 720p. 4K Blu-ray. iPhone. Indavideo. Avi. Kritika. iPad. Watch Free. Android. Vélemények. Film online. Full Movie. Filmek. Magyarul. DVDrip.. Angolul. Download. Videa. BDrip. MP4. Teljes. 480p.1080p. HD. Elemzés. Szereplők. Filmnézés. letöltés. Ingyen