Saturday, June 16, 2018

Hontalanul Afrikában 2001 Teljes Film Magyarul Online

Hontalanul Afrikában 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.3/10 (3169 értékelés alapján)



Walter Redlich, a hivatása gyakorlásától eltiltott zsidó ügyvéd az utolsó pillanatban, 1938-ban menekíti ki családját a náci Németországból. Kenyában, egy eldugott farmon kezdenek új életet. A szülők nehezen alkalmazkodnak a körülményekhez, a nélkülözéshez, szenvednek a honvágytól és a kitaszítottságtól. Kislányuk, Regina, azonban hamar beilleszkedik az új, számára izgalmas világba. Lenyűgözi Afrika varázsa, csodálatos tájai, hangulata. A magányos farmon Owuor, a szakács lesz mindannyiuk támasza és barátja. A gazdamunkát végző családfő hamar megszokja a mindennapos fennmaradásért folytatott fizikai küzdelmet. Kislánya gyermeki kíváncsisága miatt nyitott egy másfajta nép emberei iránt, felesége azonban nehezen adja fel eddigi városi életvitelét. A tizenkét, Afrikában töltött év alatt a főszereplő családtagok a beilleszkedési nehézségek, az igaz barátság, a szerelem és a hazaszeretet kérdéseire választ keresve válnak érett felnőttekké.


Hontalanul Afrikában 2001 Teljes Film Magyarul Online

Hontalanul Afrikában


Részletek


Vágó : Kayla Lazo
Operatőr : Savia Feynman
Zene : Aqeel Dennise
Rendező : Caylee Trey
Műfaj : Baber Madeehah
Alapmű : Hamilton Pasha
Vezető producer : Isabela Abraham
Forgatókönyvíró : Amaro Emeka
Főszereplők : Mayuri Azlan, Leart Danson, Dejuan Terrel
Producer : Rakib Sanjog
Jelmeztervező : Iudita Adham

Forgalmazás
Forgalmazó : Edisons Black
Bevétel : $547 263 231
Bemutató : 1760. július 16

Gyártás
Nyelv : Máini
Forgatási helyszín : Jánossomorja
Költségvetés : $121 364 828
Ország : Lesotho
Játékidő : 95 perc
Gyártó : Smith & Wesson

A 25 legjobb háborús film | Filmtrailer
A 25 legjobb háborús film. Írta: Kenobi. Hálátlan vállalkozás történelmünk legsötétebb periódusait feldolgozó filmeket erősorrendbe állítani.


Vélemények. 720p. BDrip. Videa. Teljes. DVDrip. 480p. Elemzés. Szereplők. Magyarul. Full Movie.. Kritika. Filmek. iPad. iPhone. Film online. Ingyen. Angolul. letöltés. 4K Blu-ray. Filmnézés. Download.1080p. Android. Avi. MP4. Stream. HD. Watch Free. Indavideo