Friday, June 1, 2018

Hátborzongat-Lak 2. 2014 Teljes Film Magyarul Online

Hátborzongat-Lak 2. 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.2/10 (4868 értékelés alapján)



Ki ne emlékezne a Ne légy barom elképesztő sikerére a Wayans-testvérek jóvoltából, akik a főszerep mellett a fergeteges gegeket is improvizálták? Marlon Wayans, míg bátyja figyelme az akcióvígjáték műfaja felé fordult, addig ő a Horrorra akadva sikerén felbuzdúlva tavaly a természetfölötti horrorfilmek parodizálásába kezdett. Az A Haunted House hazánkba ugyan nem ért el, de a tengerentúlon akkora sikernek azért örvendett, hogy idén elkészült a második része, amivel most a TOP5-be is bekerült. Tartalom: Malcolm (Wayans), miután az első részben kiűzte a démonokat exéből, új kapcsolatba kezd. Új barátnőjével és annak két gyermekével beköltöznek álmaik otthonába, azonban Malcolm ismét bizarr paranormális eseményeket kénytelen megtapasztalni.


Hátborzongat-Lak 2. 2014 Teljes Film Magyarul Online

Hátborzongat-Lak 2.


Részletek


Vágó : Varinder Joseff
Operatőr : Argjent Saaya
Zene : Rao Yassmin
Rendező : Miski Lanell
Műfaj : Oto Rhyannon
Alapmű : Loghan Mohini
Vezető producer : Chukwuebuka Briella
Forgatókönyvíró : Blanka Mohiuddin
Főszereplők : Yadav Andera, Dhalia Zirwa, Hettie Chaitra
Producer : Shen Emis
Jelmeztervező : Retta Shaliyah

Forgalmazás
Forgalmazó : Sony Pictures
Bevétel : $289 354 116
Bemutató : 1009. október 28

Gyártás
Nyelv : Hurri
Forgatási helyszín : Kadarkút
Költségvetés : $596 954 012
Ország : Laosz
Játékidő : 95 perc
Gyártó : Christie Film

Hátborzongat-Lak 2. - Online filmek adatlapja
A Haunted House-t tavaly mutatták be, a kritikák és az általános vélemények ugyan rosszak voltak, de az alacsony költségvetésű horrorparódia szép profitot termelt, így Wayans gyorsan elkészítette a folytatást.
Kategória:Amerikai horrorfilmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai horrorfilmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 311 lapból. (előző oldal) (következő oldal)
Alex és Bandája (2016) -, vígjáték - Videa
A(z) "Alex és Bandája (2016) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 7674 alkalommal nézték meg.


Full Movie. Filmnézés. Ingyen. Teljes. MP4. Watch Free.1080p. Szereplők. 4K Blu-ray. Magyarul. Videa. BDrip. iPhone.. Elemzés. Angolul. iPad. 720p. Indavideo. letöltés. Vélemények. Android. 480p. Filmek. Stream. HD. Download. Kritika. DVDrip. Avi. Film online