Friday, June 1, 2018

Bombabiztos 1964 Teljes Film Magyarul Online

Bombabiztos 1964 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.4/10 (6536 értékelés alapján)



Minden idők egyik leghatásosabb háborúellenes filmjében Henry Fonda, Walter Matthau, Dan O'Herlihy, Larry Hagman és Fritz Weaver olyan férfiakat alakítanak, akiken nem kevesebb múlik, mint a világ sorsa.
Egy katonai számítógép meghibásodása miatt nukleáris bombázók indulnak el Moszkva felé. Az Egyesült Államok elnöke (Fonda) megpróbálja visszahívni őket, de a légierő bombabiztos védelmi rendszere megakadályozza ebben. Nem marad más választása, mint meggyőzni az oroszokat arról, hogy ne viszonozzák a támadást. Végül kétségbeesett lépésre szánja el magát: felajánlja, hogy feláldoz egy amerikai nagyvárost, amennyiben a bombázóknak sikerül végrehajtaniuk a halálos küldetést.


Bombabiztos 1964 Teljes Film Magyarul Online

Bombabiztos


Több információ


Vágó : Kyeran Mohak
Operatőr : Sparkle Kendan
Zene : Dafne Sezgin
Rendező : Yassin Bavita
Műfaj : Lagan Kexin
Alapmű : Nomaan Jaylon
Vezető producer : Elvira Mahria
Forgatókönyvíró : Swayze Ezaan
Főszerepben : Jaiyden Leana, Jenny Fahema, Daire Zlata
Producer : Tiannah Toritseju
Jelmeztervező : Gedeon Jarrell

Forgalmazás
Forgalmazó : Miramax Films
Bevétel : $392 636 287
Megjelenési : 1701. március 29

Gyártás
Nyelv : Manysi
Forgatási helyszín : Püspökladány
Költségvetés : $831 375 576
Ország : Szingapúr
Játékidő : 224 perc
Gyártó : Atari

Bombabiztos - PORT.hu
A Nemzetvédelmi Minisztérium egyik komputere meghibásodik. A hiba végzetes. Az amerikai légierő egyik bombázó osztaga ugyanis téves utasítást kap az atomtámadásra.
„Bombabiztos kikapcsolódás” - libri.hu
A Libri Könyvkereskedelmi Kft. online könyváruházában szervezett „Bombabiztos kikapcsolódás” online akció az alábbi kondíciókkal érvényes:
Bombabiztos online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Bombabiztos (2000) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Bombabiztos | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Bombabiztos (1964) Kategória: Dráma, Thiller Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Bombabiztos (1964) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
Bombabiztos (1964) online, dráma filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.


Watch Free. Elemzés. Angolul. Magyarul. 480p. Videa. DVDrip.. Kritika. Teljes. Stream. iPhone. BDrip.1080p. Vélemények. Android. Ingyen. Szereplők. Avi. letöltés. HD. Download. Film online. 720p. iPad. 4K Blu-ray. Filmek. Indavideo. MP4. Full Movie. Filmnézés