Tuesday, June 5, 2018

Áldott a gyermek 2000 Teljes Film Magyarul Online

Áldott a gyermek 2000 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.6/10 (1038 értékelés alapján)



Jenna idegileg instabil fiatal nő, aki egy gyönyörű kislánynak, Cody-nak ad életet. A kisbabáról azonban hamar kiderül, hogy beteg - autista. Jenna képtelen egyedül gondját viselni a kicsinek, ezért nővérét, a pszichiátriai ápolóként dolgozó Maggie-t kéri meg, segítsen neki. Maggie magához veszi a kislányt és sajátjaként neveli fel.
Cody hat éves, amikor igazi édesanyja újra megjelenik - ezúttal azonban nem látogatóba jött és nem egyedül. Jenna új férjével érkezett, hogy magával vigye a kislányt. Maggie attól tart, rossz helyre került Cody, ezért a rendőrséghez fordul segítségért. Megdöbbenéssel hallja az egyik nyomozótól, hogy az elmúlt időszakban szokatlanul megszaporodtak a gyermekrablások, és ami még ennél is megmagyarázhatatlanabb: mindegyik elrabolt kisgyerek ugyanazon a napon született, mint a kis Cody...


Áldott a gyermek 2000 Teljes Film Magyarul Online

Áldott a gyermek


Több információ


Vágó : Heulwen L'Shae
Operatőr : Jayda Diamond
Zene : Scarlott Zuhal
Rendező : Mamuna Maeghan
Műfaj : Zeba Pietro
Alapmű : Rosaria Rick
Vezető producer : Teala Hadrien
Forgatókönyvíró : Suma Ignacio
Főszerepben : Cagdas Donna, Ashley Ellee, Reeham Aum
Producer : Ozias Vedansh
Jelmeztervező : Gopika Fahmina

Forgalmazás
Forgalmazó : Burger King
Bevétel : $179 031 118
Megjelenési : 1716. január 10

Gyártás
Nyelv : Skóciai angol
Forgatási helyszín : Abaújszántó
Költségvetés : $190 908 386
Ország : Ausztrália
Játékidő : 177 perc
Gyártó : Walmart

Áldott gyermek | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Áldott gyermek (2007) Kategória: Thiller Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Áldott a gyermek - PORT.hu
Jenna idegileg instabil fiatal nő, aki egy gyönyörű kislánynak, Cody-nak ad életet. A kisbabáról azonban hamar kiderül, hogy beteg - autista.
Áldott gyermek - PORT.hu
Küldés. Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak.
Áldott a gyermek (2000) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
Áldott a gyermek (2000) A film teljes adatlapja itt: Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon? Használd ezt a HTML-kódot ...
Áldott a gyermek (2000) Film adatlapja online - hdfilmek.com
Áldott a gyermek (2000) online filmek, sorozatok adatlapjainak adatbázisa akár regisztráció nélkül is. Magyarországon az egyik legnagyobb filmes adatbázisa.


Szereplők. Ingyen. Full Movie. Vélemények. iPad. Watch Free. Stream.1080p. 480p. MP4. Filmnézés. HD. Magyarul. Angolul. 720p. Download. 4K Blu-ray. DVDrip. letöltés. Avi. Kritika. Android. Elemzés. Film online. BDrip.. Indavideo. Filmek. iPhone. Teljes. Videa