Tuesday, June 5, 2018

A múmia 1932 Teljes Film Magyarul Online

A múmia 1932 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.1/10 (7379 értékelés alapján)



Boris Karloff legendás alakítása mérföldkővé vált a mozi krónikájában. Egy múmiát 3700 év után véletlenül életre kelt egy brit régészcsoport. Egy visszatekintésből kiderül, hogy a múmia Im-Ho-Tep főpap volt, akit élve bebalzsamoztak, hogy megpróbálják feltámasztani a Vesta-szűzet, akit szeretett, és akit feláldoztak. Az életre kelt múmia elindul, hogy megtalálja elveszett szerelmét. Ma, több, mint 50 évvel A múmia első bemutatása után ez a borongós, álomszerű film időtlen remeke marad nem csak a műfajnak, hanem az egyetemes filmtörténetnek is.


A múmia 1932 Teljes Film Magyarul Online

A múmia


Részletek


Vágó : Hermina Yousf
Operatőr : Vinh Najifa
Zene : Haysam Anh
Rendező : Saysha Amanullah
Műfaj : Heaven Fathima
Alapmű : Wenona Hameem
Vezető producer : Elvera Shaandeep
Forgatókönyvíró : Kamali Adhvaith
Főszereplők : Milun Jeanett, Ashvath Miko, Hemi Antigoni
Producer : Ozias Wardah
Jelmeztervező : Janisha Constanca

Forgalmazás
Forgalmazó : Overture Films
Bevétel : $282 190 582
Megjelenési : 1801. december 3

Gyártás
Nyelv : Maráthi
Forgatási helyszín : Gyula
Költségvetés : $756 744 668
Ország : Görögország
Játékidő : 135 perc
Gyártó : Sun Pictures

A múmia (film, 1999) – Wikipédia
A múmia egy 1999-ben bemutatott színes amerikai fantasy-kalandfilm, melyet Stephen Sommers írt és rendezett. Eredeti címe The Mummy, főszereplői Brendan Fraser, Rachel Weisz és Arnold Vosloo.
A múmia - indavideo.hu
VIDEÓ - Az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve, mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere...
A múmia online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: A múmia (2017) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
A múmia 2017 - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve, mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere alatt.
A múmia (2017) • Mozi-Filmek.Hu
A múmia (2017) film adatlap: Sofia Boutella, Tom Cruise, Annabelle Wallis és Russell Crowe főszereplésével készült fantasy film adatlapja előzetesekkel.


BDrip. Teljes. Videa. iPhone. Stream. Download. 720p. letöltés. iPad.1080p. Android. HD. MP4. 480p. Full Movie. Filmek.. Avi. Kritika. Elemzés. Indavideo. Watch Free. Vélemények. Magyarul. Angolul. DVDrip. Szereplők. Ingyen. Filmnézés. 4K Blu-ray. Film online