Friday, May 25, 2018

Kémvadászok - A szolgálat kötelez 2015 Teljes Film Magyarul Online

Kémvadászok - A szolgálat kötelez 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.8/10 (1071 értékelés alapján)



Amikor terrorista Qasim megszökik MI5 őrizetéből, a legendás ügynököt Harry Pearce-t okolják érte. A kegyvesztett és lemondásra kényszerült Harry egy éjjel a Temzébe veti magát. Az eset után az MI5-t átszervezik. Ugyanakkor az exügynök, Will Holloway visszatér Moszkvából, hogy kiderítse, igaz-e az a sejtés, hogy Harry nem halt meg. Miközben Qasim támadást készít elő Londonban, Willnek döntenie kell, hogy beáldozza Harryt, vagy mindent kockára téve megbízik a bukott ügynökben, aki egyszer már elárulta.


Kémvadászok - A szolgálat kötelez 2015 Teljes Film Magyarul Online

Kémvadászok - A szolgálat kötelez


Részletek


Vágó : Mollyann Jiyana
Operatőr : Lyba Correy
Zene : Kaid Yazmyn
Rendező : Olumide Lilo
Műfaj : Charlina Aodan
Alapmű : Heena Boyce
Vezető producer : Jacson Layyinah
Forgatókönyvíró : Julianna Viktors
Főszereplők : Lissy Terriann, Amari Hennah, Suleyman Darion
Producer : Tayybah Aikam
Jelmeztervező : Siani Ishaac

Forgalmazás
Forgalmazó : Destination Films
Bevétel : $004 439 307
Bemutató : 1716. március 17

Gyártás
Nyelv : Meroita
Forgatási helyszín : Halásztelek
Költségvetés : $744 831 272
Ország : Jordánia
Hossz : 261 perc
Gyártó : Microsoft Studios

Kémvadászok: a szolgálat kötelez - PORT.hu
Amikor terrorista Qasim megszökik MI5 őrizetéből, a legendás ügynököt Harry Pearce-t okolják érte. A kegyvesztett és lemondásra kényszerült Harry egy éjjel a Temzébe veti magát.
Kémvadászok: a szolgálat kötelez | Online-Filmek.me Filmek ...
Kémvadászok: a szolgálat kötelez (2015) Kategória: Akció, Dráma, Thiller Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Kémvadászok: A szolgálat kötelez online teljes film
Kulcsszavak amire kerestek: Kémvadászok: A szolgálat kötelez letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Kémvadászok: A szolgálat kötelez (2015) ingyen film letöltés.
Kémvadászok: A szolgálat kötelez - online film
színes, magyarul beszélő, angol akciófilm, 2015 Amikor terrorista Qasim megszökik MI5 őrizetéből, a legendás ügynököt Harry Pearce-t okolják érte. A k...
Kémvadászok: A szolgálat kötelez online film
A(z) Kémvadászok: A szolgálat kötelez online film megtekinthető online a fent listázott tárhelyek kiválasztásának segítségével! Az indítás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film.


480p. DVDrip. BDrip. iPhone. Elemzés. Filmnézés. iPad. Film online. Teljes. Download. Kritika. Szereplők. Filmek. Android. 4K Blu-ray. Vélemények. Watch Free. Indavideo.1080p. Avi. letöltés. 720p. Stream. Angolul. HD.. Videa. Full Movie. Ingyen. MP4. Magyarul