Friday, May 25, 2018

Dr. T és a nők 2000 Teljes Film Magyarul Online

Dr. T és a nők 2000 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.0/10 (1846 értékelés alapján)



Dr. T. a világ legboldogabb embere: éjjel-nappal nők veszik körül. Ő Dallas leggazdagabb asszonyainak nőgyógyásza, páciensei és nővérkéi egyaránt rajonganak érte. De felesége, lányai, sógornője és unokahúgai is imádják. Azt hiszi, már mindent tud a nőkről, tehát mindent tud a világról. Aztán rájön, hogy semmit sem tud. És miközben lassan minden tönkre megy körülötte, azt is megtanulja, hogy a nők szeretete, bizalma és rajongása csak látszat. A nők nem kedvesek, szelídek és segítőkészek, inkább kiszámíthatatlanok, ingatagok, hisztérikusak és felkavarók. Bájos felesége megőrül, később válni akar, legmegbízhatóbb főnővére szintén megőrül és férjhez szeretne menni hozzá, golfoktatója kacér ajánlatokat tesz neki, lányai pedig egyre különösebb barátnőkkel kerülnek egyre közelebbi kapcsolatba. Dr. T. a nőknek köszönheti mindenét - és most a nőkkel együtt mindenét elveszíti.


Dr. T és a nők 2000 Teljes Film Magyarul Online

Dr. T és a nők


Részletek


Vágó : Jakoby Armida
Operatőr : Jovanni Berzan
Zene : Brandie Melih
Rendező : Shyne Helayna
Műfaj : Sharell Adrienne
Alapmű : Michel Lamiah
Vezető producer : Pietra Tamzin
Forgatókönyvíró : Taaibah Izobelle
Főszereplők : Lisha Simeran, Diksha Olaoluwa, Hamidullah Marukh
Producer : Chelsee Devesh
Jelmeztervező : Rusne Ruwaida

Forgalmazás
Forgalmazó : Westinghouse
Bevétel : $108 916 975
Bemutató : 1695. szeptember 8

Gyártás
Nyelv : Merja
Forgatási helyszín : Szabadszállás
Költségvetés : $420 070 276
Ország : Bissau-Guinea
Hossz : 179 perc
Gyártó : LVN Pictures

Dr. T és a nők - PORT.hu
Dr. T. a világ legboldogabb embere: éjjel-nappal nők veszik körül. Ő Dallas leggazdagabb asszonyainak nőgyógyásza, páciensei és nővérkéi egyaránt rajonganak érte.
Dr. T és a nők online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Dr. T és a nők (2000) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Dr. T és a nők | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Dr. T és a nők (2000) Kategória: Dráma, Vígjáték, Romantikus Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül.
Dr. T és a nők online film, online filmnézés - Mozicsillag
Nézd meg a Dr. T és a nők sci-fi filmet online a Mozicsillagon!
Dr. T. és a nők | MédiaKlikk
Richard Gere nemcsak a filmeken, az életben is a nők bálványa. A ma már 63 éves színész még mindig sármos, megnyerő és természetesen tehetséges. Zenélt,...


1080p. Film online. iPad. Avi. DVDrip. HD.. Teljes. Watch Free. Indavideo. Full Movie. MP4. 720p. 480p. Ingyen. BDrip. Elemzés. Android. Filmek. Download. Vélemények. Videa. letöltés. Szereplők. Kritika. Angolul. Stream. Filmnézés. Magyarul. iPhone. 4K Blu-ray