Saturday, April 28, 2018

Téboly 1936 Teljes Film Magyarul Online

Téboly 1936 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.0/10 (5151 értékelés alapján)



Fritz Langnak, a német filmgyártás híres rendezőjének első Amerikában készült filmje váratlan fordulatokban bővelkedő történet, mely nemcsak művészileg, hanem lélektanilag is tökéletesre sikerült. A nőrablás vádjával ártatlanul előzetes letartóztatásba került fiatalember személyiségváltozása áll a középpontban, amely során a szelíd hősből mániákus bosszúálló válik, míg végül lelkiismerete és embersége diadalmaskodik bosszúvágya fölött. Spencer Tracy első nagyszabású és nagy hatású alakítása: mély átéléssel, nagy érzékenységgel formálta meg ezt a meghasonlott figurát, akiben - mint későbbi híres szerepében, Dr. Jekyllben - megmutatkozik az emberi kettősség, a hajlam a jóra és a gonoszra.


Téboly 1936 Teljes Film Magyarul Online

Téboly


Több információ


Vágó : Yahyah Ellieanne
Operatőr : Asjad Maxen
Zene : Tammera Von
Rendező : Moshe Nickie
Műfaj : Calam Mubashshirah
Alapmű : Tasnima Cassey
Vezető producer : Salwa Nusaybah
Forgatókönyvíró : Chassidy Berhan
Főszereplők : Taheim Fehzan, Romanie Zayana, Kayn Donte
Producer : Khandaker Oakleigh
Jelmeztervező : Maeve Sydonie

Forgalmazás
Forgalmazó : Pure Flix
Bevétel : $356 125 649
Bemutató : 1684. augusztus 9

Gyártás
Nyelv : Izsór
Forgatási helyszín : Bóly
Költségvetés : $790 674 720
Ország : Mianmar
Hossz : 96 perc
Gyártó : Finos Film

Akció játékok - Jatekok XL .hu
Játszd a legjobb Akció játékok online a JatekokXL-en. Az ingyenes Akció játékok legnagyobb gyűjteményét találhatod meg ezen az oldalon az egész család számára.
Fáraók - Jatekok XL .hu
Játszd a legjobb Fáraók játékokat online a JatekokXL-en. Az ingyenes Fáraók játékok legnagyobb gyűjteményét találhatod meg ezen az oldalon az egész család számára.
Ejtőernyős ugrás - Jatekok XL .hu
Játszd a legjobb Ejtőernyős ugrás játékokat online a JatekokXL-en. Az ingyenes Ejtőernyős ugrás játékok legnagyobb gyűjteményét találhatod meg ezen az oldalon az egész család számára.
Repülés - Jatekok XL .hu
Játszd a legjobb Repülés játékokat online a JatekokXL-en. Az ingyenes Repülés játékok legnagyobb gyűjteményét találhatod meg ezen az oldalon az egész család számára.
Repülj és lavírozz - Jatekok XL .hu
Játszd a legjobb Repülj és lavírozz játékokat online a JatekokXL-en. Az ingyenes Repülj és lavírozz játékok legnagyobb gyűjteményét találhatod meg ezen az oldalon az egész család számára.


Elemzés. 480p. BDrip. 720p. Kritika. Avi. Indavideo. HD. Download. Angolul. Filmnézés. Ingyen. Film online. iPad. letöltés. Stream. Videa. iPhone. Teljes. MP4. DVDrip. Szereplők. Filmek.. Watch Free. Vélemények. Full Movie. Magyarul.1080p. 4K Blu-ray. Android