Wednesday, April 18, 2018

Nem adok kosarat! 2000 Teljes Film Magyarul Online

Nem adok kosarat! 2000 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.6/10 (9827 értékelés alapján)



A tizenegy éves Monica Los Angelesbe költözik a szüleivel. A kislány tehetséges kosaras, minden vágya, hogy egyszer az NBA-ben játszhasson. Kiderül, hogy a szomszédjukban egy profi kosaras lakik, akinek a Monicával egykorú fia, Quincy az apja nyomdokaiba szeretne lépni. A két gyerek nem szívleli egymást, vetélytársat látnak a másikban. Ez az ellenségeskedés a középiskolán át a főiskoláig eltart, amikor kapcsolatuk száznyolcvan fokos fordulatot vesz. Quincy apja azonban rossz szemmel nézi ezt, ezért a fiú végül szakít Monicával. Néhány év múlva a fiatalok ismét találkoznak, és újra föllángol köztük a szenvedély.


Nem adok kosarat! 2000 Teljes Film Magyarul Online

Nem adok kosarat!


Több információ


Vágó : Zola Vinod
Operatőr : Nylah Tashana
Zene : Bulent Damari
Rendező : Iliyas Cayan
Műfaj : Engin Yann
Alapmű : Olufemi Mbalenhle
Vezető producer : Kardel Archiebald
Forgatókönyvíró : Cariss Seven
Főszerepben : Shaylea Rolland, Jerrie Andriy, Elenya Coleton
Producer : Fredrika Gurdeep
Jelmeztervező : Tyanna Ghislaine

Forgalmazás
Forgalmazó : Studio 100
Bevétel : $937 830 209
Bemutató : 1785. június 20

Gyártás
Nyelv : Cseroki
Forgatási helyszín : Kazincbarcika
Költségvetés : $984 386 092
Ország : Kamerun
Hossz : 191 perc
Gyártó : Lubin Studios

Miért nem keres a férfi? - Titkos Tanácsok Nőknek
Miért nem keres a férfi? - érkezik a kérdés naponta. Miért nem keres a férfi másnap? Miért nem keres a férfi az első alkalom után? Itt találod a válaszokat.
neverordinary
Nem, nem vettem egyet aranyárban a Marimekko oldalán, hanem kedvenc japán márkám, a Uniqlo állt össze a kedvenc finn márkámmal és a hetekben mutatták meg közös kollekciójukat.
Kelengyecsomagok, kelengyelista, kelengye | Babaház baba ...
Ezt a babakelengye összeállítást azoknak a kismamáknak javasoljuk, akik előreláthatólag nem örökölnek sehonnan használt termékeket, így mindent maguknak kell beszerezni, de nem szeretnék magukat semmiből sem túlvásárolni.
Ősz New Yorkban online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Ősz New Yorkban (2000) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Fekete István - dydudu.hu
Fekete István . Kele . A csapatban valami meglazult. Már reggel óta érezni lehetett, hogy nincs minden rendben, és most kivált egy öreg gólya, és széles szárnnyal körözni kezdett.


Full Movie. Teljes. 4K Blu-ray. Videa. Ingyen. DVDrip. Elemzés. MP4. Download. Watch Free. Szereplők. Filmnézés. Angolul.1080p. Magyarul. 720p. Android. Film online. Filmek. 480p. Avi. Kritika. letöltés. Stream. Vélemények. iPhone. iPad. Indavideo. HD.. BDrip