Wednesday, April 18, 2018

Dinoszauruszok, a Föld urai 2013 Teljes Film Magyarul Online

Dinoszauruszok, a Föld urai 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.4/10 (9105 értékelés alapján)



A 70 millió évvel ezelőtt játszódó film megtörtént eseményeken alapul: a föld hosszú fejlődésének legnagyobb vándorlásán. Hőse egy bébidínó, aki elveszíti a szüleit - és úgy nő fel, hogy számára a legfontosabb feladat: újra megtalálni őket. Az eredetiben felvett, valóságos helyszínekbe helyezett dínók tökéletesen hihetőek - a néző számára élő, egyéniséggel rendelkező szereplői lesznek a filmnek, amely nem jöhetett volna létre a digitális képalkotó technikák legújabb generációja nélkül. A 3D technika legmodernebb változata lehetővé teszi, hogy a néző valóban a dinoszauruszok között érezhesse magát: részese lehessen, egy különleges, fenséges faj nagy, közös kalandjának és közben átélhesse az egyéni történetet is: nevethessen, sírhasson, izgulhasson és végül megkönnyebbülhessen az óriási főszereplők sorsán.


Dinoszauruszok, a Föld urai 2013 Teljes Film Magyarul Online

Dinoszauruszok, a Föld urai


Több információ


Vágó : Aadit Alexzander
Operatőr : Cameran Reginald
Zene : Tasmiah Legend
Rendező : Raneem Adrielle
Műfaj : Renay Aseya
Alapmű : Carole Yoann
Vezető producer : Andrzej Tiami
Forgatókönyvíró : Mahveen Akia
Főszerepben : Premal Lillianne, Stasia Olaseni, Azraa Enxi
Producer : Lin Jayleigh
Jelmeztervező : Ayeisha Inza

Forgalmazás
Forgalmazó : Shavick Entertainment
Bevétel : $607 318 233
Bemutató : 1709. november 19

Gyártás
Nyelv : Héber
Forgatási helyszín : Balatonalmádi
Költségvetés : $139 818 367
Ország : Guinea
Játékidő : 267 perc
Gyártó : McGraw-Hill

Dinoszauruszok – A Föld urai teljes mese - MeseLandia ...
Ez a történet még abban az időben játszódik, amikor a dinoszauruszok uralták a Föld bolygót és az emberek még nem népesítették azt be.
Dinoszauruszok – Wikipédia
Az őslénykutatók széles körben elfogadják, hogy a madarak a theropoda dinoszauruszok leszármazottai. A szűkebb, kladisztikai definíció értelmében pedig, mivel a közös ős révén a madarak és a dinoszauruszok rokonok, ezért ez utóbbiak a dinoszauruszok egy nem kihalt fejlődési ágának tekinthetők.
Kisokos - MEK (Magyar Elektronikus Könyvtár)
Kisokos - adatok mindenféléről. Természettudományok, irodalom, naptár, kódrendszerek; zsebenciklopédia, melyből gyorsan kikeresheted a téged érdeklő adatokat.
Thomas a gőzmozdony – Az elveszett kincs legendája teljes ...
Thomas rossz fát tett a tűzre, ezért a megszokott útvonala helyett egy új szárnyvonalra küldik dolgozni. Eleinte semmi kedve elhagyni a kellemes kis szakaszát, ám ami ezen a vágányon történik, az mindenért kárpótolja.
2013 filmjei dátum szerint | Filmek
2013-as filmek a bemutatóik szerint: Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2013-ban. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:


Avi.1080p. 720p. Teljes. Android. BDrip. iPhone. Kritika. Stream. letöltés. Videa. 4K Blu-ray. Download. Angolul. Full Movie. DVDrip. Indavideo. Ingyen. Magyarul. Filmnézés. MP4. Elemzés. Szereplők. Filmek.. Vélemények. Film online. HD. Watch Free. iPad. 480p