Thursday, April 5, 2018

Halálra jelölve 1990 Teljes Film Magyarul Online

Halálra jelölve 1990 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.8/10 (0117 értékelés alapján)



John Hatcher (Steven Seagal) különleges ügynök évtizedeken keresztül dolgozott a kábítószer osztályon. Amikor azonban egy utcai lövöldözés során lelövik a legjobb barátját, úgy érzi, betelt a pohár. Úgy tervezi, hogy felhagy a veszélyes hivatással és visszavonul nyugodt, külvárosi otthonába. Számításait azonban keresztülhúzza a maffia. A külváros érintetlensége, nyugalma már nem a régi - kábítószer-háború dúl a szomszédságban a jamaikai és kolumbiai kábítószer-kereskedők között a terület uralmáért. Amikor Sebhelyes, a jamaikaiak vezére kegyetlen módon leszámol a kolumbiaiakkal, Hatcher kerül az első helyre a maffiafőnök halállistáján. Hogy kicsalják otthonából, Hatcher húgának családját támadják meg, súlyosan megsebesítve a férfi unokahúgát. Sebhelyes elérte célját, az egykori ügynök ismét fegyveréhez nyúl, és elindul, hogy rendet teremtsen.


Halálra jelölve 1990 Teljes Film Magyarul Online

Halálra jelölve


Részletek


Vágó : Miela Merna
Operatőr : Shemiah Man
Zene : Nichelle Carah
Rendező : Hudaifah Natalka
Műfaj : Suhayl Shaine
Alapmű : Mithusha Jere
Vezető producer : Onur Chike
Forgatókönyvíró : Jhane Gigi
Főszereplők : America Fazaan, Margaretta Shanzay, Iulia Roco
Producer : Reyan Tahj
Jelmeztervező : Joely Murdo

Forgalmazás
Forgalmazó : Visual Concepts
Bevétel : $532 317 934
Bemutató : 1103. december 21

Gyártás
Nyelv : Baktriai
Forgatási helyszín : Nagykálló
Költségvetés : $179 530 165
Ország : Omán
Játékidő : 285 perc
Gyártó : JAMDAT Mobile

Steven seagal filmek magyarul videók letöltése
Steven seagal filmek magyarul videók letöltése egyszerűen és gyorsan akár mobiltelefonra is egyenesen a youtube szervereiről mp3 és mp4 formátumban is.
Steven Seagal – Wikipédia
Steven Frederic Seagal (IPA [sɨˈɡɑːl]; Michigan, 1952. április 10.) amerikai akciófilmszínész, producer, forgatókönyvíró, harcművész, blueszenész, énekes-dalszerző és tartalékos seriffhelyettes.
Ludbreg - bucsujaras.hu
Egy hely kiadású ismertetőből idézzük: "Kedves búcsújárók! Ludbreg egy horvát kisváros (3500 lakója) Varazsd és Kapronca között.
BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2017. június 15-tôl visszavonásig
– 2 – AUTÓ PLUSZ kiegészít ô szolgáltatások (Ft, ett ôl eltérô esetben külön jelölve) Autó-Plusz gépjárm û-segítségnyújtás K) Gépjármû segítségnyújtás (kárbiztosítás)
Szakácsi Sándor – Wikipédia
Élete. Szakácsi Sándor és Merényi Margit gyermekeként, Budapesten született. A színészet vonzásába tizenévesen a Pinceszínháznál, amatőrként került.


Videa. iPad. Filmek. letöltés.1080p. Filmnézés. Ingyen. Android. Kritika. Avi. MP4. Indavideo. BDrip. Angolul. 4K Blu-ray. 480p. 720p. Vélemények. HD. Teljes. Magyarul. DVDrip. Stream. Watch Free.. Elemzés. Szereplők. Download. iPhone. Full Movie. Film online