Thursday, April 5, 2018

A sárkányölő 1981 Teljes Film Magyarul Online

A sárkányölő 1981 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.4/10 (5536 értékelés alapján)



Az öreg varázsló fogadja egy szegény ország követeit, akik a segítségét kérik. Királyuk ugyanis megalkudott az országot fenyegető sárkánnyal, és félévente egy fiatal lányt áldoznak neki. Cserébe a sárkány békén hagyja a népet. Az emberek azonban szeretnének megszabadulni a gyűlölt sárkánytól, ezért kérik a varázsló segítségét. A varázsló azonban meghal, mielőtt segíteni tudna, ezért tanítványára vár a nagy feladat, hogy szembeszálljon a sárkánnyal...


A sárkányölő 1981 Teljes Film Magyarul Online

A sárkányölő


Több információ


Vágó : Nitin Yehuda
Operatőr : Haashir Edosa
Zene : Karmella Vikram
Rendező : Jenice Rajib
Műfaj : Kathy Loreta
Alapmű : Leopold Ivelisse
Vezető producer : Mahirul Lamya
Forgatókönyvíró : Amii Rummanah
Főszereplők : Arshi Beau, Marybeth Fahema, Amaarah Senada
Producer : Reda Farouq
Jelmeztervező : Kassius Tuleen

Forgalmazás
Forgalmazó : Touchstone Pictures
Bevétel : $760 594 829
Megjelenési : 1094. május 25

Gyártás
Nyelv : Romans
Forgatási helyszín : Sátoraljaújhely
Költségvetés : $977 360 356
Ország : Egyesült Királyság
Játékidő : 175 perc
Gyártó : DSP

Hatalom Kártyái - Beholder Fantasy
"Ez a jókora méretűre megnőtt óriáskígyó nevét a feje hátulján, tarajszerűen ékeskedő tollakról kapta. Iszonyatos méretei láttán még a legmegtermettebb troll is sikoltva kezd menekülésbe, de még így is kétséges, túléli-e a vele való találkozást.
Beholder Fantasy - Szerepjáték, könyv, kártya
A Túlélők Földjén a manaszint oly magas, hogy még a quwargok - ezek az apró bogarak - egyes egyedei is képesek a varázslásra. Közülök a tapaszaltabbak apró varrótűkből készítenek varázsbotot maguknak.
Úticélok Magyarországon - Települések, Régiók, Megyék
Hétvégi kikapcsolódás a Bakonyban. Pihenés, szállás és aktív programok az egész családnak. Bakonyi Apartmanház, Eplény, Tel.: (88) 453-122, (70) 312-2091 (x)
Madarak és Fák Napja - aldasegyuttes.hu
Madarak és Fák Napja Minden év május 10-e. Ez a természetvédő műsoros keretjáték hasonló a Föld napja és a Tavaszköszöntő című játékhoz, csak most a madarak és a fák kerülnek középpontba – és amint a madarak is párt választanak, legtöbbjük párban él, mi is páros csárdás tánccal zárjuk a játékot.
Szabadság-szobor (Budapest) – Wikipédia
A Gellért-hegyi Szabadság-szobor Budapest egyik jelképe, felemelt kezében pálmafaágat tartó nőalak, Kisfaludi Strobl Zsigmond 1947-ben elkészült alkotása.Az eredeti, több kisebb szobrot is magába foglaló kompozíció hivatalos elnevezése Felszabadulási emlékmű volt; a német hadsereget Budapestről kiverő szovjet hadsereg ...


Download. Teljes. Film online. Filmnézés. iPad. Ingyen. Stream. Kritika. Szereplők. MP4.1080p. Android. iPhone. Elemzés. Angolul. HD. 4K Blu-ray. letöltés. 480p. Indavideo. Avi. Watch Free. Filmek. BDrip. DVDrip. Videa. Vélemények. Magyarul. 720p. Full Movie.