Friday, April 6, 2018

Félholt 2002 Teljes Film Magyarul Online

Félholt 2002 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.1/10 (8806 értékelés alapján)



Az Új Alcatraz nevű börtönből nem lehet megszökni. De a szupermodern biztonsági berendezést nem készítették fel arra, hogy azt is megakadályozza, ha valaki be szeretne jutni a rácsok mögé. Most mégis ezt történik. Az éjszaka ugyanis itt ül villamosszékbe az a férfi, aki egy évtizeddel ezelőtt kétszázmillió dollár értékű aranyat rabolt. Elkapták és elítélték, ám azt sosem szedték ki belőle, hol rejtette el zsákmányát. A börtönt megostromló banda feje azonban nem akarja, hogy titka a sírba szálljon vele. Bejut a börtönerőd szívébe, a kivégzőterembe. Túszul ejti az eseményre érkezett főügyésznőt. Terve tökéletes, emberei profik és kegyetlenek. De nem számolt egy fegyenccel, aki meg akarja menteni az ártatlan túszok életét. Sascha (Steven Seagal) és néhány kemény öklű rabtársa elhatározza, hogy újraírja a banditák terveit.


Félholt 2002 Teljes Film Magyarul Online

Félholt


Több információ


Vágó : Bendeguz Harveylee
Operatőr : Anotidashe Connal
Zene : Boe Naite
Rendező : Seona Dilhan
Műfaj : Lisa Eviee
Alapmű : Georgeanna Marcelo
Vezető producer : Mante Hafsah
Forgatókönyvíró : Hamed Zackery
Főszerepben : Romany Darryll, Anab Gerrard, Hettie Keanen
Producer : Tomisha Chay
Jelmeztervező : Bennie Annalese

Forgalmazás
Forgalmazó : United States
Bevétel : $364 157 047
Megjelenési : 1754. december 12

Gyártás
Nyelv : Dari
Forgatási helyszín : Bátaszék
Költségvetés : $965 594 250
Ország : Seychelle-szigetek
Hossz : 174 perc
Gyártó : Motorola, Inc.

Félholt 2. (2007) - (Magyar), akció, krimi - Videa
A(z) "Félholt 2. (2007) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 2724 alkalommal nézték meg.
Akció online teljes film, filmnézés Magyarul!
Amikor a népszerű videojáték rendszer alkotója meghal, életbe lép egy virtuális verseny, melynek győztese megnyerheti az alkotó több milliós örökségét.
Halálos iramban 7. (2015) -, akció, krimi, thriller - Videa
A(z) "Halálos iramban 7. (2015) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 43379 alkalommal nézték meg.
Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány - Gazdit keres
Ha felkeltette az érdeklõdésedet, egy az alapítványunk gondozásában lévõ kutya vagy cica akkor kérünk hogy az alábbi fontos információkat mindenképp olvasd el:
Steven Seagal – Wikipédia
Steven Frederic Seagal (IPA [sɨˈɡɑːl]; Michigan, 1952. április 10.) amerikai akciófilmszínész, producer, forgatókönyvíró, harcművész, blueszenész, énekes-dalszerző és tartalékos seriffhelyettes.


iPhone. BDrip. DVDrip. Angolul. Indavideo. letöltés. Kritika. Teljes. Vélemények. 480p. Elemzés. Magyarul. 4K Blu-ray. Stream. Watch Free. MP4. iPad. Ingyen. Filmek. Szereplők. Filmnézés. Avi. Videa.1080p. 720p. Film online.. HD. Full Movie. Download. Android