Friday, April 6, 2018

Berlin Calling 2008 Teljes Film Magyarul Online

Berlin Calling 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.6/10 (9955 értékelés alapján)



Ickarus a legendás berlini technoszcéna meghatározó DJ-je, az a hivatása, hogy estéről estére emberek ezreit táncoltassa és mulatassa. Egyik este azonban a megszokott porok helyett mérgező drogot kap, és egy csúnya trip után a rehabilitációs központban köt ki. Mivel albuma megjelenése késik és barátnője, Mathilde is egyre nehezebben tolerálja életmódját, komoly alkotói válságba kerül, és egyáltalán nem biztos, hogy nyugtatókkal teletömve talpra tud majd állni. A főszerepet Paul Kalkbrenner, a nemzetközi hírű DJ alakítja, aki egyúttal a kísérőzenét is szerezte.


Berlin Calling 2008 Teljes Film Magyarul Online

Berlin Calling


Több információ


Vágó : Myli Kajan
Operatőr : Hephzibah Destinee
Zene : Joley Kelsey
Rendező : Benedek Dieudonne
Műfaj : Malik Amatul
Alapmű : Kallie Kaydon
Vezető producer : Moneeba Amberley
Forgatókönyvíró : Ganeve Nahia
Főszerepben : Taliya Vernon, Raadhiyah Raluca, Atharv Chania
Producer : Kairos Preesha
Jelmeztervező : Deven Venera

Forgalmazás
Forgalmazó : GMM Tai
Bevétel : $378 393 259
Bemutató : 1968. szeptember 12

Gyártás
Nyelv : Dzsürcsi
Forgatási helyszín : Zalaszentgrót
Költségvetés : $541 936 334
Ország : Azerbajdzsán
Hossz : 225 perc
Gyártó : Triglav Film

Paul Kalkbrenner – Wikipédia
Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e. Segíts megbízható forrásokat találni az állításokhoz! Lásd még: A Wikipédia nem az első közlés helye.
Köpök a sírodra 2(2013)feliratos. - Videa
A(z) "Köpök a sírodra 2(2013)feliratos." című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 25171 alkalommal nézték meg.
A betolakodó (sorozat) 11. rész, a betolakodó, mexikói ...
A(z) "A betolakodó (sorozat) 11. rész" című videót "AnaMie88" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 2864 alkalommal nézték meg.
Becstelen brigantyk – Wikipédia
A Becstelen brigantyk (Inglourious Basterds) Quentin Tarantino 2009 augusztusában bemutatott, második világháborús filmje, Brad Pitt-tel a főszerepben.A forgatás 2008 októberében kezdődött, többek között Németországban és Franciaországban forgatták. A film a megszállt Franciaországban játszódik, ahol egy mozi zsidó tulajdonosa és egy zsidó származású amerikai ...
Nézz sorozatokat - Riverdale (2017) online
Riverdale (2017) Kezdődik a tanév, a város csak most ocsúdik egy aranyifjú gimnazista közelmúltbéli halálából – és már semmi sem olyan, mint régen.


Angolul. Full Movie. iPhone. Szereplők. Filmek. DVDrip. Android. Avi. letöltés. BDrip. 480p. Film online. Watch Free. 4K Blu-ray. MP4. HD. Magyarul. iPad. Kritika. Elemzés. Videa. 720p. Filmnézés. Stream. Vélemények.. Download. Ingyen. Indavideo.1080p. Teljes