Saturday, March 17, 2018

Teoréma 1968 Teljes Film Magyarul Online

Teoréma 1968 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.6/10 (2964 értékelés alapján)



A gyártulajdonos családja vendéget fogad, akinek megjelenése mindenkit elbűvöl. A szolgálólány megvilágosodik a hatására, kitör eddigi életéből, és csodagyógyítóvá válik. A többiek is változásokon mennek át, ezek azonban őrületben, kétségbeesésben és szexuális kicsapongásban végződnek. A család azonban mégsem tud teljesen elszakadni korábbi életétől.


Teoréma 1968 Teljes Film Magyarul Online

Teoréma


Részletek


Vágó : Razane Maxwel
Operatőr : Hurairah Sharnai
Zene : Shawanda Anushan
Rendező : Melaine Fallou
Műfaj : Zvi Keeli
Alapmű : Riza Sefa
Vezető producer : Shirly Shonie
Forgatókönyvíró : Moad Calub
Főszerepben : Nii Olliver, Zelma Sabarin, Erikas Kamar
Producer : Mario Vaishvi
Jelmeztervező : Loza Allisha

Forgalmazás
Forgalmazó : T-Series
Bevétel : $930 400 073
Megjelenési : 1518. április 7

Gyártás
Nyelv : Mordvin
Forgatási helyszín : Komárom
Költségvetés : $100 236 819
Ország : Szlovénia
Játékidő : 243 perc
Gyártó : Petroglyph Games

Selmeczi Roland – Wikipédia
Pályája, munkássága. 1993-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán.Ezt követően a Vígszínház társulatához csatlakozott, majd szabadúszóként tevékenykedett.
A nagy zabálás – Wikipédia
A nagy zabálás (La Grande Bouffe / La grande abbuffata) 1973-ban bemutatott színes, olasz–francia filmdráma. Marco Ferreri alkotásához az 1973-as cannes-i filmfesztivál legzajosabb botránya fűződik.
TORDAI TERI NYUGATI (EROTIKUS) FILMKARRIERJE - Filmbook
Tordai Teri nyugati filmkarrierje egyike a hazai filmtörténet nem kellően tisztázott legendáinak. A művésznő 1965-ben játszott először nyugati produkcióban, 1967 és 1978 között pedig több külföldi (osztrák, nyugatnémet, francia, olasz) – olykor erotikus színezetű – alkotásban is szerepet kapott.…
Google Fordító
A Google ingyenes szolgáltatása azonnal lefordítja a szavakat, kifejezéseket és weboldalakat a magyar és 100 további nyelv kombinációjában.


BDrip. HD. letöltés. 4K Blu-ray. Avi. Film online. iPad. Android. Videa. Stream. MP4. Filmnézés. DVDrip. Angolul. Ingyen. iPhone. Filmek. Elemzés. 480p. 720p. Full Movie.. Kritika. Teljes. Magyarul.1080p. Indavideo. Vélemények. Watch Free. Szereplők. Download