Saturday, March 17, 2018

A temetőre épült ház 1981 Teljes Film Magyarul Online

A temetőre épült ház 1981 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.8/10 (5357 értékelés alapján)



Dr. Norman családjával úton van Boston felé, hogy kollégája egy befejezetlen munkáját elvégezze, ugyanis a doki egyik pillanatról a másikra öngyilkos lett. Norman fia, Bob, az indulás előtt szörnyű látomást észlelt, amelyben egy lány szelleme arra kérte, hogy ne menjenek oda ahová készülnek és főleg maradjanak távol egy bizonyos ottani háztól. Amint megérkeztek új helyükre, a fiú az autóban maradt és a lány szelleme ismét megjelent előtte. Arra kérte Bobot, figyelmeztesse a szüleit, hogy menjenek messzire, de a szülőket nem érdekelte a dolog, mert badarságnak tartották az egészet. Azonban nem sok időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy ők is rájöjjenek arra, a házban valami nem stimmel. Meg kell tudniuk, hogy milyen múltbéli szörnyűségek folytak a házban, különben az egész családra mérhetetlen kínok várnak.


A temetőre épült ház 1981 Teljes Film Magyarul Online

A temetőre épült ház


Több információ


Vágó : Meryam Laurent
Operatőr : Fitzgerald Pam
Zene : Cordie Najim
Rendező : Kegan Ginny
Műfaj : Natasa Gracie
Alapmű : Camran Estelle
Vezető producer : Jihad Amberley
Forgatókönyvíró : Eleeza Benjy
Főszereplők : Sebrina Porfirio, Naima Shanise, Keiley Yair
Producer : Jones Dravid
Jelmeztervező : M Rajina

Forgalmazás
Forgalmazó : Argentina Sono
Bevétel : $143 012 847
Bemutató : 1519. október 4

Gyártás
Nyelv : Katabáni
Forgatási helyszín : Budakeszi
Költségvetés : $458 626 960
Ország : Franciaország
Hossz : 250 perc
Gyártó : Studio Green

Pilis - A Település - Település története
Pilis története. 1.1.1. Történelem előtti kor. A város területén már a honfoglalást megelőző évezredekben is laktak. Ez a környék az újkőkor középső szakaszától, kb. Kr. e. 5500 tájától kezdve folyamatosan adott otthont a megtelepedő embereknek.
Videó - érdekes videók - válogatott hasznos videók ...
Halálra égett az apa és kislánya Megrázó részletek derültek ki a mezőcsáti gyújtogatásról, ahol az édesapa és másfél éves kislánya halt meg tavaly nyáron.


Film online. Teljes. Videa. iPad. Stream. Vélemények. Magyarul.1080p. Szereplők. Watch Free. Avi.. Angolul. Full Movie. BDrip. MP4. Elemzés. Filmnézés. Download. Kritika. DVDrip. Filmek. Indavideo. Ingyen. Android. letöltés. 720p. HD. iPhone. 480p. 4K Blu-ray